22 juli 2008

Tisdagstennis (tillägg 15.20)

Eftersom tennisen går med plus kommer fler tips. Dessutom lyser ju andra bra spelobjekt med sin frånvaro.

Återigen är det Toronto som gäller.


Monfils - Andreev 2
Känns som det är fel favorit i denna match. Monfils hade bra form ett tag och gick till semi både i Nottingham och Franska öppna. men sedan dess har han dragits med skador. Efter Nottingham så var axeln skadad och sedan dess har han stått över pga vristen och detta är första turneringen sedan Nottingham för 5 veckor sedan. Han har öht inte spelat så mycket i år då han stod över vintersäsongen pga benskada.
Andreev har två raka finalförluster i Umag och i Gstaad (båda på grus). Formen är bra och han har även lyckats ganska bra på hard court i år och har plus i statistiken på det underlaget. Han har även plus i inbördesmöten. 3-1 med vinster både på grus och snabbare underlag (enda förlusten var på gräs).
jag tycker Andreev, som ligger högre på rankingen och har bättre form borde vara favorit. Framförallt då Monfils skadeläge är osäkert. Allt på lite dryga 2 i odds är spelbart.


-----------------------------------------------------
Andreev sjunker hos bookies. Han fanns till 2,20 hos flera i förmiddags, nu är det fler och fler som inte ger över 2 i odds. Hopaps ni var med tidigt.


Safin - Querry 2
Safin lyckades skrälla sig till semi i Wimbledon men helt klart är detta en spelare som sett sina bästa dagar på touren. Ingen turneringsseger sedan han vann Australien open för 3½ år sedan och på hardcourt var det länge sedan han gick långt i en turnering.
7 år yngre Sam Querrey har däremot gått riktigt bra på HC det senaste året och förra veckan gick han till semi i Indianapolis. Han har en enorm serve och har rekordet för flest äss i rad (8 st). Han är på väg upp i sin karriär och möter en spelare på väg ner. Ändå är Safin favorit.
Jag går emot favoriten även här och spelar Querrey i natt till 2,15 eller mer.


Tursunov - Lapentti Under 20,5 game
Tursonov förlorade mot Simon i finalen i Indianapolis (vilket gav oss pengar ;) ). Han möter idag lapentti som har stora problem med sin axel/skuldra. Han drog sig ur i andra set i sin första match i Wimbledon och veckan innan fick han lämna W.o. i dubbelturneringen i Queens pga samma skada. Han har inte matchat sedan dess och lär enl. rapporter inte vara återställd. Han har bara vunnit en HC-match på över 2 år och karriären närmar sig slutet.
Inget snack om att Tursunov kommer att vinna i dag. Odds runt 1,20 är ju dock inte så roliga så jag spelar istället på en lätt seger. Lapenttis servar lär inte funka pga skadan och Tursunov kommer breaka ofta. Jag tror han vinner på mindre än en timme med siffror typ 6-2, 6-2 och under 20,5 game är då ett givet spel till 1,80.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tursonov 6-3, 6-4
Satt ju lätt, tackar. =)