22 juli 2008

Vilken nattspänning!!!

Jag har just sett klart Acasuso - Gulbis och vilken spänning det var!
ACASUSO VANN!!!!! En mycket bra drygt 4-oddsare :)

första set gick till tiebreak efter inga breaks. I tiebreak gick Gulbis snabbt fram till 5-0 och då var första set kört.
I andra var Acasuso nära att breaka i Gulbis första servegame men tappade 40-0. I Gulbis nästa game så brekade han dock och även i gamet efter det hade han flera breakbollar men lyckades inte. Han tappade dock inget game och vann andra set med 6-3.
I sista set brekade Gulbis i 4:e game och sedan även i 6:e game och hade då 5-1 och egen serve. Då var det upplagt för favoritseger och jag började skriva på ett inlägg om hur nära det ändå var. MEN...då hände det otroliga. Acasuso fick full fart och skärpte till sitt spel, vilket är otroligt då han var så nära förlust. Tidigare i matchen missade han enkelt i viktiga lägen men nu kanske han spelade mer avslappnat då förlusten egentligen var ett faktum. Han breakade enkelt 2 gånger och servade sedan till 6-5 innan han återigen breakade och vann till slut med 7-5!
VILKEN UNDERBAR MATCH det blev :)

Stepanek började efter denna match men jag orkade inte vara vaken.


-----------------------------------
Stepanek inledde bra men förlorade tyvärr med 1-2. Men efter att han tappade andra set så var det väl lika bra att han förlorade,för spelet var ju ändå kört.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jättebra tippat!

FitTucker sa...

Snyggt!