28 juli 2008

Tisdagstennis

Robredo vann enkelt!!! :) 6-2,6-2.
Acasuso spelar inatt.

Nieminen som jag varnade lite för var nära att vinna första set. Han hade setboll i egen serve i tiebreak men lyckades inte hålla.


Till tisdagen har jag 2 spel.

Becker - Serra 1
Serra är ingen vidare HC-spelare. Han är egentligen ingen vidare bra spelare alls numera och spelar han bra är det på långsammare underlag.
Jag såg Becker mot Simon (som slutligen vann) i Indianapolis och han spelade bra i 2 sett innan orken helt tog slut. Becker är inte heller en av de bästa spelarna precis men har tydligen sett bra ut i kvalet till denna turnering och mot svaga Serra måste han anses ha större chans än de 1,70 och mer han står i indikerar.


Anderson - Bolelli 1
Bolelli må ligga 67 platser före på rankingen men då det gäller Hard court är Kevin Anderson bäst. han gick till final i Las Vegas i våras och slog ut Djokovic i Miami. Bolelli har inte varit i närheten då han mött bra spelare på HC och får svårt mot Anderson, som borde vara favorit. Här har bookies satt odds efter ranken och att Anderson fick lov att kvala medan Bolelli gick direkt in i första omgången. Fel favorit IMo och 2,00 eller mer är spelbart på Sydafrikanske Anderson.


Även Gasquet bör vinna enkelt. Llodra har stora problem med sin arm och förlorade mot just Gasquet i första omgången i Toronto. Lite för låga odds dock och för få har handikappspel just nu.


Ev. komme rett par spel till ikväll eller tidigt under tisdagen.

Inga kommentarer: