26 december 2008

Annandag

Idag har jag en del intressanta spel. Eftersom julfirandet inte är över så hinner jag inte med att skriva långa analyser, tyvärr.


Stoke - Man U 1
Även fast jag tror på man U seger här så är de för stora favoriter. Jag bedömer Stokes chanser vara lite bättre än de 10-11 ggr som de ger i odds och det vore tjänstefel av mig att inte spela en slant på ett hemmalag i PL till de oddsen.

Rotherham - Port Vale 1
PV har usel form. Bara 1 vinst på de 7 senaste och det var hemma mot svaga Grimsby. Rotherham har å sin sida bara 1 vinst på 9 men den kom i senaste matchen då man spelade riktigt bra mot Accrington (3-1 vinst på bortaplan). Efter att Rotherham kom upp på pluspoäng verkade laget tappa form och motivation, samtidigt som man fick ett par skador. Man har dock spelat upp sig igen och har inga skadebekymmer längre. Port Vale saknar sin kapten och bäste målskytt Richards (8 av lagets 22 ligamål) och de får svårt idag. 1,80 eller mer på hemmaseger är bra.

Carlisle - Huddersfield 2
Hudds har toppform med 5 vinster på 6 senaste. Carlisles enda vinst på de 6 senaste kom mot amatörlaget Grays i FA-cupen. Flera hemmaspelare har varit sjuka i veckan men de flesta spelar troligen idag. Inga större bekymmer i Hudds som till 2,60 är ett bra spel.

Portsmouth - West Ham No goalscorer / Under 2,5
Jag tror mycket på en målsnål match. Förra mötet slutade just 0-0 och det kan mycket väl upprepas igen. WH har gjort mål i endast 4 av sina 11 senaste matcher. Spelar No Goalscorer till 9,00. Även underspel till ca 1,80 är värt en slant.

Aston V - Arsenal 1
AV går riktigt bra i år och har nu 6 raka i ligan utan förlust. Man slog Arsenal borta under dessa 6 matcher. Arsenal saknar flera tongivande spelare pga skador och avstämning (Adebayor, Fabregas, Walcot mfl.) Deras form är dessutom tveksam men det ska påpekas att det är just mot topplag som Arsenal spelat bäst under året. Detta till trots så känns oddsen på AV för höga och 1:an spelas till 2,50.

Tottenham - Fulham 2
Fulham har bara en förlust på de 11 senaste. Man slog Spurs med 2-1 hemma men kryssar ofta. Spurs har en del skador och är väldigt ojämna. Jag tycker de blivit för stora favoriter och spelar Fulham till 4,50.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har satt en tjuga på fullham och stoke.....

Anonym sa...

Ja läste de där om att julfirandet forsätter men om du har tid vilka tror du på i dagens elitserie hockey?