16 december 2008

Flera bra tisdagsspel

I söndags klarade West Ham 1-1 borta mot Chelsea till bra odds :)
Leicester förlorade och tyvärr var just den nya NZ-spelaren i hemmalaget riktigt bra.

I NFL hade jag otur då Baltimore förlorade efter en sen, mycket tveksam TD för Pittsburgh. Ser verkligen ut som om det var feldömt.
Miami vann men med för lite.
New England vann dock stort.


Idag har jag 3 spel i England som alla är bra.


Shrewsbury - Brighton 1
Shrewsbury åkte på en oväntad förlust mot Grimsby i helgen. I denna JPT-match möter man ett annat lag som inte vinner mycket för tillfället och idag går detbättre. Hemma är Shrewsbury riktigt bra. man har 8 vinster på 10 matcher och har gjort 27 mål.
Brighton har inte vunnit sedan 12/11 (i förra JPT-omgången). jag tippade dem senast men de var svaga återigen och de verkar inte vara på väg mot form, som jag trodde då. Många borta idag och även om man ligger en serie över Shrewsbury så är man inte bättre.
Bra odds på hemmalaget som satsar på denna match. 2,00 och mer är klart spelvärt.


Rotherham - Darlington 2
Rotherham vann senast 4/11 i förra JPT-omgången. Sedan dess har man 5 förluster på 7 matcher och målskillnaden 2-14. Formen är inte bra alls och idag saknas viktiga spelare som ordinarie målvakt och ena ordinarie anfallaren (lagets nästbäste målskytt).
Darlington ligger på kvalplats i ligan. Formen är inte den bästa med 4 matcher i rad utan vinst men man har inga skadebekymmer och spelar med starkaste laget ikväll.
Jag tycker det är fel favorit här med tanke på förutsättningarna och spelar Darlo till 2,60

Blyth - Bournemouth 1
FA-cupomspel, 0-0 i första mötet. B´mouth ligger på nedflyttningsplats i League 2 efter sin start med minuspoäng. Man har nyss kommit upp på plus och är obesegrade i de 6 senaste. Dock har 5 av de matcherna slutat oavgjort. Man har bara en bortaseger i ligan.
Blyth ligger 2 serier nedanför och har fått 3 raka inställda pga vädret. Hemma har man 4-0-2.
Båda lagen saknar ett par spelare av olika vikt och jag har svårt att bedöma om det är stora avbräck för Blyth. Man kommer dock spela med i stort sett samma lag som klarade 0-0 borta.
Det som avgör mitt spel är B´mouth svaga bortaspel och den långa resan. Bournemoth ska resa genom hela England, en resa som tar nära 7 timmar. I norra England är det regnigt och kallt ikväll och det bäddar för en skrällseger för hemmalaget. 3,50 är klart spelbart.

Inga kommentarer: