13 december 2008

Lördagens bästa spel (uppdaterat 14.10)

Ingen bra start på dagen. Wellington lyckades inte vinna utan matchen slutade 1-1. Wellington öste på rejält sista 10 och hade de bara spelat likadant tidigare i matchen hade de vunnit enkelt.

Nya tag i England och Skottland istället


Först en snabbis som börjar snart.

Boro - Arsenal 1 - 5,00
Alldeles för höga odds på Boro, som visserligen har svag form men vi har ju sett hur illa Arsenal spelar i PL emellanåt. Chansspel till fint odds.


Dagens två bästa spel hittar vi i småligorna i Skottland.

Elgin - East Stirling 2
Elgin har urusel form för tillfället. 4 raka förluster i ligan. Man vann i cupen senast men då man använde en spelare som man inte fått klartecken för så ska den spelas om redan på måndag. Man har flera spelare i truppen skadade och det är svårt att veta hur man tänker inför måndagens match. Man möter ett icke-ligalag i cupen och vinner man får man bortamatch mot Airdrie.
East Stirling har inga skador alls i truppen och går riktigt bra just nu. Man har 10 raka utan förlust i liga och cup och det inkluderar 5-2 vinst hemma mot Elgin. Man inledde uselt på bortaplan med 1 poäng på de 4 första matcherna men har 3 raka på bortaplan utan förlust och idag kommer ytterligare en vinst. 1,75 är lite lägre än jag brukar gilla på bortalag i denna serie men detta känns ganska säkert.

Partick - Airdrie 1
partick hade speluppehåll förra helgen pga kylan i Skottland och det gjorde att man idag har i stort sett helt skadefri trupp. Man är ett mycket starkt hemmalag och har vunnit 6 av 8 hemmamatcher och har målskillnaden 16-3. Airdrie ligger sist med bara en borta vinst och 4 gjorda bortamål. Airdrie vann mot ett icke-ligalag hemma i cupen senast men i ligan är man utan vinst sedan 18 oktober. Mycket trolig hemmaseger till bra odds. IMO borde oddsen ligga under 1,50 men vi erbjuds 1,65 och mer av de flesta.



---------------------------------------
2 snabba spel till


Stoke - Fulham 2 - 2,90
Grimsby - Shrewsbury 2 - 2,00

Inga kommentarer: