06 december 2008

Lördagens bästa spel

5 spel idag. Korta kommentarer då jag är lite sen.

Man U - Sunderland 1 (-2)
Keane har lämnat Sunderland och utan honom som managar finns risk att laget blir ännu sämre. Man U har alla chanser att krossa Sunderland idag och 2,20 på handikappet känns spelbart.

Stockport - Peterboro 1
Inget av lagen imponerade i FA-cupen senast då båda spelade 0-0. Men formen är god hos dem annars. Posh har 11 i rad utan förlust medan Stockport har 3 vinster och en oavgjord på de 4senaste utan att ha släppt in mål. På de 10 senaste har man bara en förlust.
Stockport är riktigt bra för dagen och jag tror de hålelr nollan igen och vinner till fina 2,50.

St Johnstone - Queen of South 1
Känns som ett bra hemmaspel. QoS har fortfarande problem och har nu 4 raka förluster. Serieledande StJ är bättre och ska vinna enkelt hemma till bra 1,70.

Clyde - Airdrie 1
Bottenmöte. Clyde verkar ha hittat formen och har två raka 2-0 segrar. Airdrie slog ett ickeligalag i cupen senast men har innan dess 6 raka utan vinst. Anfallsspelet stämemr inte och mot ett Clyde i form blir det stryk. 2,10 å Clyde är klart spelbart.

Stirling - Raith 2
Stirling har problem. 1 seger på de senaste 10 och man har enorma skadeproblem som verkar hålla i sig.
Serieledande Raith har bara en förlust på säsongens 15 ligamatcher och har 6-2-0 på de 8 senaste. Idag återkommer lagets absolut bästa målskytt, Kevin Smith som gjort 10 av lagets 22 ligamål. han är inlånad från Dundee United, som inte lät honom spela i cupen senast.
Raith är ett mycket bra spel till 2,00. Ska bli klar seger.

2 kommentarer:

Kristoffer sa...

Expekt.com har 1,80 på St Johnstone...

Anonym sa...

Mårten är säkert limiterad på det skitbolaget...De tillåter inga vinnande spelare!