06 februari 2009

Lördagens topptips

Dåligt väder i England med mycket inställt igen. Fler matcher kan komma att ställas in under lördagen så därför blir det eventuellt bara topptips från mig denna lördag. Är som sagt borta imorgon från tidig morgon och vill inte sitta och skriva tips på matcher som kanske inte spelas. Dessutom har 2 tänkbara spel redan ställts in.


Topptipset:

1. Chelsea - Hull 86-11-3
Jag vet att jag missat på liknande matcher på slutet (som ex. Inter) men här ser jag inget annat än hemmaseger. Hull är fortfarande i svag form medan Chelsea hade otur med en felaktig utvisning mot Liverpool. Allt måstevinnas framöver och man inleder med klar vinst här.

2. Blackburn - Aston V 27-33-40
AV har 6 raka bortavinster men de har verkligen inte övertygat på sistone, Det har varit lätt motstånd på slutet och borta mot Blackburn, som går riktigt bra med Allardyce som manager blir det mycket tuffare. En svit tar slut här och jag tror inte det är Blackburns obesegrade svit. Båda lagen får tillbaka en del spelare och El Hadji Dijouf debuterar troligen i Blackburn, som vilade stora delar av laget i veckans cupmatch. Helgardering kan vara bra men jag chansar lite med enbart 1X.

3. Everton - Bolton 64-25-11
Jag tror mktBolton. Everton skapar lite framåt och har svårt med målchansskapande. Man spelade en mkt tuff match i veckan mot Liverpool och det kan sitta i benen. Bolton har en del skador än men verkar vara på väg mot form. 2-2 och nära seger borta mot Blackburn följdes upp av 3-2 mot Spurs. Everton är för stora favoriter och jag chansar bort dem. X2

4. Sunderland - Stoke 54-31-15
Sunderland vilade folk i veckan inför denna match och ska ha bra chans till vinst. Hemmaformen är dock inte bra. fast Stoke är utan bortaseger så är jag inne på skrällchans idag och de är klart understreckade. Jag helgarderar.

5. West Brom - Newcastle 39-33-28
WB vilade massor av folk i veckans match och möter nu ett Newcastle utan form. Newcastle tog en pinne hemma i derbyt senast efter en feldömd straff och även om en del spelare återkommer idag så är skadelistan lång än. Jag tror WB är på gång och singelstreckar dem även denna vecka.

6. Wigan - Fulham 49-32-19
Wigan tror jag inte alls på. Visst, de har lyckats bra mot flera topplag på slutet men det är just sådana matcher som Wigan är bäst i. Hemma mot sämre lag funkar det ofta inte och jag tror mycket på 0-0 här. Helgardering.

7. Birmingham - Burnley 59-27-14
Brum är lite för stora favoriter så jag tar med krysset. Burnley har lite skrällchans men Brum får inte förlora om de vill hänga på i toppstriden 1X.

8. Swansea - Ipswich 43-34-23
Kan vara singeletta. Jag garderar med kryss då två bättre singelstreck finns och då Swansea ofta kryssar (15 av 30 matcher). Ipswich är svårslagna och kan klara oavgjort.


Systemet (144 rader):
1
1X
X2
1X2
1
1X2
1X
1X

Inga kommentarer: