28 september 2010

Tisdagsspel

Ingen kanondag igår precis. Allsvenska spelen såg bra ut ett tag men missade. Av hundarna vann första och den sista. Båda klara favoriter med följden att det blev förlust.

NFL-spelet satt iaf klockrent :)



CL och engelsk fotboll idag. Uppdaterar lite under dagen.

Partizan - Arsenal  1 - 5,50
En chansning. 1X vore säkrare men jag gillar oddset. Arsenal är svagare i år och vi såg i helgen hur sårbara de är. Man har en riktigt svag målvakt och öht är man svaga defensivt. Fast Almunia kommer inte åka med pga skada men hans ersättare Fabianski är inte bättre. van Persie, fabregas och Walcott saknas. Arsenals bortaresultat i CL har varit usla de senaste åren och mot ett hemmastarkt Partizan tror jag man får det riktigt tufft. Hemmalaget har inga större bekymmer och här skräller det.

-----------------------------------------

QPR - Millwall  1-1,60
QPR ånga på och hemma har man 4-0-0 och hela 12-0 i målskillnad. Millwall är usla och släpper in en hel del bakåt. Även om man var nära poäng i helgen så är man fortfarande för dåliga just nu. Inga ändringar att vänta i QPR medan Millwall saknar avstängde Trotter. Bankerspel!

Derby - Boro  1-2,40
Derby var bra då man slog ett svagt CP i helgen med hela 5-0. det var säsongens första hemmaseger men fler kommer, troligen redan ikväll mot svaga Boro som är utan bortaseger och har 1-8 i målskillnad. Derby har lånat in U-19 landslagsmannen Noble från Sheffield U och han spelar redan ikväll. Boro kan få tillbaka ett par spelare men de saknar matchform. Jag tror Derby vinner och 2,40 är för högt.



Fler tips kommer

Inga kommentarer: