06 november 2007

Europa och England på tisdagen

Idag dinns massor av intressanta spelobjekt med både CL och full omgång i Championship, League 1 och 2 i England. Det är dock lite svårt att hitta riktigt bra spel. Trots det har jag 2 spel i CL och 4 i England att rekommendera idag. Tyvärr gör tidsbrist att jag inte hinner skriva analyserna på engelska matcherna.

Olympiakos - Real Madrid 1
Olympiakos slog Real Madrid förra gången man möttes här i CL (2005). Man har goda chanser att avancera från gruppen då man har två hemmamatcher kvar. Efter 3 omgångar har man 4 poäng. Senast förlorade man mot RM på bortaplan med 2-4, men ledde ett tag med 2-1 trots att man redan i 13:e minuten fick en man utvisad. RM avgjorde matchen efter 2 sena mål.
RM är obesegrade men är definitivt inte klara för avancemang. Man har två bortamatcher kvar och borta är RM alltid sårbara. I den enda bortamatchen hittills fick man bara 2-2 mot lazio.
Olympiakos saknar en del viktiga spelare men har ändå en stark trupp att tillgå. 4,00 finns på hemmaseger men även ett par tiondelar lägre är klart spelbart med en liten slant.

Porto - Marseille 1
Även fast Marseille leder gruppen så är Porto det bättre laget IMO. Med två hemmamatcher kvar har man stora chanser att avancera vidare i CL. Kaptenen Lucho Gonzalez saknas idag, liksom senast i ligan då man tappade poäng för första gången på 9 matcher (hemma dessutom).
marseille går uselt i franska ligan och ligger bästsist med bara 2 vinster på 13 matcher. I Cl går det bättre och man har bl.a. slagit Liverpool borta.
Första mötet slutade 1-1 mellan dessa men nu talar det mesta fö Porto. Marseille har spelat över sin förmåga i CL hittills och Porto är som sagt bättre och hemma ska man inte missa 3 poäng idag. 1,70 och över är DAGENS BÄSTA SPEL.


Brighton - Walsall 1 (1,85)
Bournemouth - Leeds 1 (4,00)
Luton - Carlisle 2 (2,75)
MK dons - Grimsby 1 (1,50)

Om jag hinner innan det blir försent så skriver jag ner små analyser till dessa matcher också.

Inga kommentarer: