17 november 2007

Lördagens bästa tips

EM-kval idag och jag har tre tips. Men dagens bästa hittas i England.

Skottland - Italien - under 2,5 mål
Förutsättningarna har jag förklrat tidigare. Italien behöver en poäng för att med största sannolikhet ta sig till EM, tre poäng och det är klart. Även fast Skottland har vunnit alla hemmamatcher hittills så kommer de få svårt idag. När Italien har ett resultat de kan spela för så lyckas de alltsom oftast. Idag kommer de dra ner det skotska tempot och vara helnöjda med 0-0. Skulle det bli mål har jag ändå svårt att se att det blir fler än 2 mål. Gör Italien 1-0, så komemr de försvara ledningen ända in i kaklet. Möjligt är då att de kontrar in 2-0 mitt i den skotska pressen och sedan kommer inget mer hända.
Gör Skottland 1-0 kommer Italien pressa på för ett mål. Antingen lyckas de och sedan koncentrerar sig på 1-1 eller så slutar det 1-0 till Skottland.
Låga odds på detta spel men det känns säkert. 1,60 finns och det är godkänt.
Slänger även in ett spel på förste målskytt: No Goal till 7,00. Det innebär att jag vinner vid 0-0 eller om det endast blir självmål i matchen!


Israel - Ryssland 2
Återigen ett favoritspel, men ack så säkert. Israel har inget att spela för medan Ryssarna med största sannolikhet tar sig till EM via vinst här. Benayoun saknas i Israel och det är ett jätteavbräck. Dessutom kommer Israel inte sätta käppar i hjulet för Ryssland då det är deras närmaste samarbetspartner inom fotbollen bl.a. 1,50 känns som ett bankerspel och är DAGENS SÄKRASTE SPEL.


Tjeckien - Slovakien 2
Gillar egentligen inte att spela i matcher där lagen inte har något att spela för. Detta är ett derby dock och Slovakien står i alldeles för höga odds. Det är väl inte troligt att Tjeckien vilar folk trots att man är klara för EM. Men det finns ändå en risk att man tar lätt på uppgiften och "låter" grannarna vinna. Odds från 7,50 är iaf för mig enormt tilltalande och jag spelar en liten chanspeng.


Doncaster - Tranmere 1
Doncaster har en förlust på senaste 11. idag återkommer lagets bäste målskytt, Hayter, som vilades i veckans cupmatch. I övrigt väntas inga ändringar.
Tranmere har en vinst på senaste 5 i ligan och det är den enda av de matcherna man gjort mål i. Idag saknas flera spelare; bl.a. mittbacken Sherriff och anfallaren Curran, som är avstängda. Även ett par andra viktiga saknas och man får mycket tufft idag.
2,00 är lätt att hitta men även 1,90 och mer gör detta till DAGENS BÄSTA SPEL!!

1 kommentar:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.