11 november 2007

Söndagens bästa spel samt lördagsresultat

3 spel satt på lördagen.

Dagens bästa Alloa vann 2-1!!
Hibs vann 1-0
Plymouth vann 3-0

Övriga två matcher slutade 2-2 (Oldham tappade 2-0 ledning :( )
Hästen missade helt. Den kördes för hårt från start och tröttnade rejält.


---------------

Idag har jag 2 riktigt bra spel.


Portsmouth - Manchester C 1
Pompey var väldigt bra senast borta mot Newcastle då man avgjorde matchen tidigt. Enda förlusten de senaste 9 var mot Blackburn i ligacupen. Papa Bouba Diop saknas pga avstängning.
Man C fortsätter att överraska med Svennis som manager. Formen är bra men 4 av de 5 senaste i ligan har spelats hemma. Borta har det inte gått lika bra, i senaste bortamatchen förlorade man 0-6 mot Chelsea och man har bara en bortaseger på 5 matcher. Micah Ricjhards återkommer i laget till denna match.
Pompey är IMO det bättre laget av dessa två, trots att Man C ligger högre i tabellen (bara 3 poäng före). Man C komemr att tappa framöver, även på hemmaplan. Borta mot Pompey får man normalt mycket svårt. Från 1,90 i odds och uppåt är detta DAGENS BÄSTA SPEL!!


Dundee - Clyde 1
Dundee är klara 2:or i ligan och det enda lag som kan hota Hamilton då det gäller uppflyttning till SPL. Hemma har man 5 vinster och 1 oavgjord på 6 matcher. Den enda ligaförlusten kom just mot Hamilton på bortaplan.
Clyde ligger siste, men det är jämnt i botten. Enda bortavinsten kom mot Stirling, som ligger nästsist.
Inget av lagen väntas göra ändringar från förra matchen. Clydes enda problem öht är managern Colin hendry som tillbringar mycket tid i England just nu pga sin sjuka fru. 2002 fick hon blodförgiftning, sjönk in i koma och var mycket nära döden efter en kosmetisk operation. Hon har fortfarande sviter och har nu lagts in på sjukhus igen allvarligt sjuk.
Det är inte Hendrys sjuka fru som avgör detta möte. Det är istället klasskillnaden mellan lagen Dundee är ett lag som har aspirationer på SPL medan Clydes mål är att undvika nedflyttning. Dte bör bli en enkel hemmaseger med ett par mål och 1,50 känns som ett bra bankerodds idag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hakar på dig vad gäller Dundee, Pompey hade jag redan spelat till 1.97. härligt med info i de lägre serierna eftersom det brukar vara där guldkornen finns.
Kika gärna in på mina spel på blandadbet.bloggagratis.se du kanske hittar nåt du gillar ;)

Anonym sa...

Kul att hitta en blogg med bra analyser och sporter man inte har så stor intr. i (hundar), kommer att följa spelen då o då, lycka till