24 november 2007

Lördagens bästa spel

Idag har jag bara 2 spel i England och för ovanlighetens skull hittar jag Dagens bästa i Premier League. I de lägre skotska serierna är det cupomgång och där hittar jag tyvärr inga riktigt bra odds.


Newcastle - Liverpool 2
Newcastle saknar många spelare, nu senast är det Owen och Steven Taylor som blivit skadade. MAn saknar sedan tidigare Abdoulaye Faye, Stephen Carr, Claudio Cacapa, Celestine Babayaro och Damien Duff. Det enda positiva för hemmalaget är att Nicly Butt återkommer efter avstängning. I Newcastle senste hemmamatch blev man utspelade av pompey, som vann 4-1.
Liverpool har inga större skadebekymmer och har bra form. Det enda som kan spök alite är att det är CL på onsdag. Man möter då Porto hemma och en seger där är ett måste. men vill man hänga med i toppen av PL är en seger idag ett måste också och oddsen är riktigt bra. 2,00 och mer är för högt och detta är DAGENS BÄSTA SPEL!


Port Vale - Doncaster 2
Jag gick emot Doncaster senast och det sket sig ju. Doncaster har riktigt bra form och har nu 10 raka utan förlust. Doncaster har fåt titllbaka ett antal spelare på senaste tiden och idag har man inga nya skador sedan senast.
PV ligger på nedflytntingsplats och kommer få det tufft att komma därifrån under resten av säsongen, man är (iaf hittills) helt enkelt för dåliga för League 1. Inga nya skador i ett skadedrabbat PV.
Doncaster är klart bättre än PV och ska vinna trots bortaplan. Oddsen lockar rejält å de 2,50 som flera erbjuder är flera tiondelar för högt.

Inga kommentarer: