20 november 2007

Tisdagsspel

Omspelsmatcher i FA-cupen idag och jag har 2 spelförslag.


Grimsby - Carlisle 2
1-1 i första matchen som höll på att sluta i en skräll men med 5 minuter kvar fick Carlisle en straff och reducerade. Grimsby ligger 3:a från slutet i League 2 medan Carlisle leder League 1. Grimsby har 11 raka utan vinst (under ordinarietid) och formen är usel. Idag har de dessutom stora skadeproblem. Detta är 4:e matchen på 10 dagar vilket kan vara tufft för et tlag lägre divisioner.
Carlisles form var bra fram till cupmatchen förra helgen och senast förlorade man med 0-3 hemma mot Stockport. Innan dess slog man bl.a. Leeds och man är ett klart bättre lag än Grimsby. Troligen ställer carlsle upp med samma lag som senast och man ska vinna detta. 2,00 och mer är spelbart.


Brighton - Cheltenham 1
Trots att lagen inte mött varandra i serien är så är detta tredje mötet på 10 dagar lagen emellan.
I FA-cupen blev det 1-1 efter en sen Brightonkvittering, i Johnstone's Paint Trophy blev det 4-1 till brighton och man visade då att man iaf på hemmaplan är det klart starkaste laget av dessa två. Brighton har bara en förlust på senaste 12 (hemma mot Leeds) och har inga nya skadebekymmer. Cheltenham saknar flera spelare och kommer förlora enkelt igen. 1,50 är ett bra bankspel!

1 kommentar:

Anonym sa...

grymt spelat!