28 november 2007

Onsdagens spel

Idag blir det 3 Champions Leaguespel.

Celtic - Shaktar Donetsk 2
Här har jag stark skrällfeeling. Celtic och SD ligger båda på 6 poäng och denna match lär avgöra en hel del. Vinner Shaktar så är Celtic borta från fortsatt spel i CL ifall Milan vinner borta mot Benfica. Även oavgjort är riskabelt för skottarna då man inte kan hamna på samma slutpoäng som SD i gruppen pga bortaförlusten. Förlorar Milan idag hamnar allt i ett annat läge, men fortfarande skulle det troligen krävas en vinst borta mot Milan för avancemang vid förlust idag.
Skulle celtic å sin sida vinna med mer än 2-0 så är avancemanget klart om Milan tar poäng.
Som ni märker är gruppen helöppen beroende på kvällens resultat, men det är helt klart att Celtic har stor press på sig att vinna och då helst med mer än 2 mål. Det tror jag kan gynna ukrainarna som kommer ligga på kontring hela tiden. Celtic saknar troligen ett par bra spelare, bl.a. förstemålvakten, men även utan dem vann man mot Aberdeen i ligan i helgen (kanske mer ett tecken på hur svag SPL är!?). SD saknar bl.a. Fernadinho.
jag tycker Celtic har blivit för stora favoriter. De är förvisso ett starkt hemmalag men de vinner ofta utan att spela riktigt bra. Eftersom Celtic är laget som måste skapa något så har jag enorm feeling för att det kontrinsstarka SD kan skrälla. De 4,40 som bl.a. Unibet erbjuder är för högt och det finns även flera bookies som erbjuder runt 4,30 och det ska spelas!


Pga tidsbrist kommer de två sista spelen utan analyser.

Rosenborg - Chelsea under 2,5 (1,80)
Lazio - Olympiakos 1 (1,90)

1 kommentar:

Anonym sa...

Tjenare, trevligt blogg. Får man fråga om du plussar på betting varje månad? Spelar lite smått själv, funderar på att börja lite seriösare. Vad mkt pengar lägger du vanligast på ett standardspel. Mvh Sörta.