22 december 2007

JULTÄVLING!!!!

En liten jultävling med ett fint förstapris!
Priset är ett pokerset från Unibet.

Svaren ska vara inne senast annandagen (26/12) klockan 13.00. För att ett svar ska vara godkänt så ska det vara skickat till wedetips@rixmail.se och vara försedd med namn och adress.

Lycka till!!


Eftersom Unibet sponsrar tävlingen så vörjar jag med ett par Unibetrelaterade frågor. I övrigt finns andra spelfrågor och sportfrågor.Till sist har jag en utslagsfråga för att skilja ut en vinnare ifall flera har samma antal rätt på frågorna.
Var med även om ni inte kan alla svaren, jag har haft liknande tävlingar tidigare och det är sällan någon får full pott. Många av svaren kan ni säkert googla fram :)

1. Unibets grundare, Anders Ström, var redan innan Unibet-tiden känd i Sverige för något annat spelrelaterat. Vad?

2. Vad heter Unibets VD?

3. I London fanns de tre första större "nordiska" spelbolagen under 80-talet. Vad hette dessa?

4. Vad innebär spelbegreppet "Yankee"

5. Vad har Belle Vue, Brough park och Monmore genemsamt?

6. I NFL är New England på väg mot en "Perfect season". Det innebär att man går genom säsongen med enbart vinster. Vilket är det enda lag i NFL som lycktas med denna bedrift?

7. Dubbelfråga :) Vi minns väl alla Tomas Brolins misslyckade Leedskarriär. Han har blivit utnämnd som en av de allra sämsta värvningar någonsin i Premier League. Under åren i Leeds var han utlånad ett tag till en Schweizisk klubb, Vilken? Och i vilken klubb avslutade Brolin sitt proffsliv innan han flyttade hem till Hudiksvall 1998?

8. Hur många Engelska klubbar har vunnit Champions League och dess föregångare (den sk. Europacupen)?

9. Vem gjorde Sveriges senaste mål i en VM- eller EM-turnering i fotboll?

10. Vilka två spelare har gjort flest Champions League-mål denna säsong?


Utslagsfråga:Hur många mål görs det totalt i matcherna som spelas i de 4 högsta engelska ligorna på annandagen (26/12). Totalt spelas 45 matcher.


Skicka svaren till wedetips@rixmail.se innan kl. 13.00 på annandagen!



UNIBET ger ett kanonfint erbjudande till alla som läser min tipsblog.
Har ni inte konto hos dem så är det dags att fixa det nu. Unibet ger er 100% extra på den första insättningen ni gör upp till 1000:- !!!

Klicka på bilden nedan och gör er kontoregistrering. Detta erbjudande gäller enbart nya kunder, men har ni konto kanske er pojk/flickvän eller pappa eller någon annan ha ett konto.


Inga kommentarer: