29 december 2007

Lördagens bästa spel

Det finns en hel del bra spel idag och jag ger er här mina 4 bästa i hopp om att det går bättre än på annandagen.


Birmingham - Fulham 1
Brum vann på ett bra sätt mot Boro senast. Inga nya skador idag. Notoriskt bortssvaga Fulham (2 vinster på de 3 senaste säsongerna) var usla mot Spurs senast. Idag saknas Volz, som visades ut då och man kommer åka på en ny storförlust.
1,90 och mer på Brum är DAGENS BÄSTA SPEL!!


Chelsea - Newcastle 1
Chelsea har enorma skadebekymmer redan sedan tidigare (Drogba, Terry mfl.) idag saknas även Lampard och avstängda Carvalho och Cole. Men jag tror stenhårt på dem ändå. Newcastle kommer få känna på Chelseas revanschlusta efter att de blivit berövade 2 poäng senast genom en feldömd straff till Villa i slutminuterna.
Newcastle är dessutom rejält dåliga just nu. Michael Owen kan vara tillbaka efter skada men han är ju inte alls den spelare han varit en gång i tiden. Joey Barton saknas idag då han sitter häktad.
1,45 är kanske inga dunderodds men jag har som sagt enormt stark feeling för att Chelsea tar ut sin frustration på Newcastle.


Swansea - Leeds 1
Leedahar gjort en remarkabel prestation som vänt sitt inledande 15 poängs straff till en topplacering. Det är dock troligt att just straffet gjorde att de inledde säsongen så bra. Man bet ihop och gav sig 17 på att man skulle övervinna den orättvisa man kände att man drabbats av. Nu har Leeds framfart stagnerat en del och i de senaste matcherna har man verkligen inte imponerat. Man har 4 raka borta utan vinst. Senast fick man turligt med sig en poäng på övertid mot Hartlepool, likaså i bortamatchen innan mot Walsall. Även hemmavinsten däremellan (mot Bristol R) avgjordes väldigt sent (84:e min). Nu möter man tuffaste motståndet på länge genom serieledande Swansea. Inga ändringar i laget väntas.
Swansea spelar överraskande bra. Man leder serien och har nu 5 raka ligavinster och på de 3 senaste har man gjort 10 mål. Idag återkommer dessutom kaptenen Monk och lagets bästa målskytt, anfallaren Scotland, är tillbaka i startelvan efter skada.
2,30 och mer är kanonbra på hemmasegern och måste spelas!


Hibs -Rangers 1
Ett chansspel. Hibs är med och slåss om en plats i Europa bakom de två stora. Man har 4-4-1 på hemmaplan och man slog Rangers borta.
Rangers bortaform är inte strålande (3-2-2) och man har inte övertygat alls. Inga större föändringar väntas i startelvan. Hibernian är ett ställe dit Rangers åker och mycket väl kan förlora, man har haft problem här förut. Rangers är självklara favoriter men Hibs står i för höga odds. 5,00 och mer är inte svårt att htta och det är värt en liten peng. Den fege kan spela 1X eller liknande med framgång.

Inga kommentarer: