08 december 2007

Lördagens bästa spel

Idag har jag hittat tre spel som känns riktigt bra. I morgon hittar jag dock helgens två bästa spel, så titta in igen då.

Reading - Liverpool 2
Trots att Liverpool har viktig match i CL i veckan så satsar man för fullt i dagens ligamatch. Man har häng på toppen och den vill man inte släppa. Som vanligt roteras det lite och Carragher är mycket trolig inte med då han är en varning ifrån avstängning och man vill hahonom mot man U nästa helg. Formen är mycket bra. Man är obesegrade i ligan och har nu 8 raka sen förlusten mot Benfica i CL. På dessa 8 har man släppt in 3 mål.
Reading har en del skador sedan tidigare och formen är inte så bra. 4 raka utan vinst och senast var man dåliga hemma mot svaga Boro.
Liverpool är många gånger bättre än Boro och jag tror man tvålar till reading rejält. Man öser in mål för tillfället och Torres är ligans bäste anfallare. Till 1,65 är detta DAGENS BANK!


Southend - Swindon 1
Southend spelar bra för tillfället och i veckan spelade man ut Huddersfield och vann 4-1. Man behåller samma lag idag. Inga större skador finns i truppen.
I Swindon är det massiva problm. Man är utan manager, sedan tidigare saknas ordinarie målvakten, Phil Smith, och viktiga spelare som anfallarna Peacock och Roberts. Idag har man dessutom 3 av lagets kuggar avstängda; Försvararen Ifil och mittfältaren Zaaboub var avstängda redan förra matchen (0-3 mot Carlisle) och idag är även försvararen Tozer borta.
Southend är bättre, har bättre form och Swindon saknar flera mycket viktiga spelare. Här blir det enkel hemmaseger och finfina 1,75 är DAGENS BÄSTA SPEL!!


Queen of south - Partick Thistle 2
Skotska 1 div. QoS har svag form och kämpar i botten av serien. På de senaste 9 i ligan har man 1 vinst, chckvinsten hemma mot serieledaren Hamilton. idag har man frågetecken kring ett par av lagets viktigaste spelare och rapporterna just nu säger att de inte spelar (men som vi vet så är inte alltid infon 100% pålitlig i de lägre skotska ligorna).
Partick har bra form med 1 förlust på seanste 7 matcherna (borta mot Hamilton). Senast var man nära en klar seger men St Johnstone gjorde 2 mål i sista minutrarna och det blev 2-2. Partick har inga större skadebekymmer och ska vara klara favoriter oavsett om de viktiga spelarna i QoS spelar eller inte. Saknas de så är oddsen ännu bättre. 2,50 finns och det är mycket bra!!


Sedan känns det som det finns en hel sel säkra hemmavinnare som mycket väl kan vinna med 2 eller fler mål. handikappspel på Chelsea, man U och Celtic kan vara mycket säkra.

Inga kommentarer: