02 december 2007

Spel redan nu till EM

Unibet har släppt sina odds till första omgången i EM och jag spelar redan nu 4 matcher.

Schweiz - Tjeckien 2 - 2,60
Klasskillnad. Det enda som kan rädds Schweiz är att det är premiärmatch men Tjeckien är gruppens klart bästa lag och ska vinan enkelt.

Österrike - Kroatien 2 - 2,00
Ett otroligt bra spel så här 6 månader innan EM!! Österrike är värdelösa och inte ens hemmaplan kommer rädda dem i EM. Kroatien är ett av Europas bästa lag och till skillnad från många andra är de bra både i kval och i slutspel. 2,00 är ett bankerspel!!


Rumänien - Frankrike 1 - 5,50
frankrike blir turnerinegns flopp. De klarade sig tilL EM med mycket tur (och Skottarnas oförmåga i möten med enkla lag). Rumänien imponerade ett par gånger då jag såg dem i kvalet och de kan mycket väl gå vidare till kvartsfinal. 5,50 är ett hån mot rumänsk fotboll och spelas utan att tveka.


Spanien - Ryssland 2 - 6,50
Spanien kommr att bli överskattade i EM. Ryssland är som ni ser en av mina förhandsfavoriter till att vinna hela turneringen och för att göra det måste Spanien slås. Nu är det långt till EM och mycket hinnre hända, men i vilket fall som helst så är 6,50 alldeles vansinnigt för högt.


Även Polen har skrällchans mot Tyskland till finfina odds och Italien - Holland känns som ett givet kryss då det förlorande laget i den matchen troligen åker ut.




UNIBET ger ett kanonfint erbjudande till alla som läser min tipsblog, så ni kan spela på dessa matcher mm.
Har ni inte konto hos dem så är det dags att fixa det nu. Unibet ger er 100% extra på den första insättningen ni gör upp till 1000:- !!!
Klicka på bilden nedan och gör er kontoregistrering. Detta erbjudande gäller enbart nya kunder.

Inga kommentarer: