30 december 2007

Kanonspel i England

Idag finns ett kanonspel i PL. Ett lag är övervärderade trots att formen och turen nog är på väg bort.

Manchester C - Liverpool 2
Man C förlorade första ligapoängen hemma mot Blackburn senast. Men redan i hemmamatchen innan förlorade man (Cupen mot Tottenham) och formen är på väg ner. Ingen kan påstå annat än att City startat serien bättre än vad man egentligen är. Mna har haft en hel del tur på hemmaplan och genomskådats totalt på bortaplan i flera matcher. Idag återkomemr Hamann och Elano som vilade senast men det hjälper inte.
Liverpool är klassen bättre än de två senaste lagen som man C mött på hemmaplan och ska vinna med ett par mål. Enda problemen för Liverpool är att Agger och Hyypiä eventuellt saknas samt att Crouch är avstängd. men med ligans bäste spelare för närvarande, Torres, så ordnar men detta ändå.
2,10 finns och det är för högt IMO. Nästintill MAXspel på Liverpool idag!



NFL närmar sig slutspel och vi får intressanta handikapp i sista rundan. New England hade enorm röta som fixade till en "perfect season" i natt, men det är inte mycket värt om man inte vinner Superbowl och Giants visade verkligen hur man ska göra PAtriots sårbara. Intressant, även om pats har hemmaplan genom slutspelet.

Idag har jag fyra spel:

Philadelphia -7,5
Två lag utan något att spela för. Hemmaplan gör att Eagles kommer ösa på.

Dallas +9,5
Dallas spelar med reservuppställning, därav linen. men jag tror att de kan överraska. Washington är i slutspel vid vinst men kan få det tufft här. Även om Washington leder komemr dallasreserverna inte att ge sig och jag tror t.o.m. att Dallas kan vinna och peta bort Washington från slutspelet.

Indianapolis +9,5
Kanonspel då man iaf i första halvlek kommer spela med bra manskap. Harrison är tillbaka och man vill få igång honom tillsammans med Peyton Manning inför slutspelet. Det innebär att man innan halvtid redan kan ha 3-4 TD:s och då får tennessee svårt. De måste vinna och då är de i slutspel, en förlust och Cleveland slutspelar.

New Orleans
NO måste vinna och hoppas på att Washington och Minnesota förlorar. Då NO spelar flera timmar innan så är det bara seger som gäller. Här struntar jag i handikappet. NO kommer vinna för att ha en sista chans.


-------------------------------------

Igår vann Chelsea och Swansea men Brum var märkbart bleka och loja i sin match. Hibs hade lite otur och var värda en poäng men förlorade med 1-2

1 kommentar:

Anonym sa...

du skriver att hibs hade otur och förtjänade en poäng? På svenskafans matchrapport står det att Rangers körde över Hibs och att segersiffrorna borde blivit större...

Jag såg inte matchen så vad vet jag..men men