01 december 2007

Lördagens bästa spel

Svårt att hitta givna favoritspel idag så jag spelar tre med högre odds.


Aston Villa - Arsenal 1
Att få så fina odds på ett lag i den form som AV är inte vanligt. Man har 4 raka segrar bl.a. storvinster borta mot Blackburn och Boro. Hemma har man 5-0-2 och de lag som man förlorat mot är Liverpool och Man U. Det kan ju innebära att man har en bit upp till kvali´teten hos topplagen men form slår ju ofta klass och formen är ju mycket bra.
Idag saknar AV Reo-Coker, men i övrigt inga nya skador.
Arsenal har även de bra form. Man förlorade i CL i veckan men hade då B-lagsspelare på flera av positionerna. Man är obesegrade även om segern mot Wigan satt hårt inne senast.
Idag sakas bl.a. Hleb och fabregas men det finns ju bra ersättare.
här blir det ett spel pga de höga hemmaoddsen; 3,80 och mer är IMO för högt.


Oldham - Crewe 1
Oldham visade i veckan att formen är på väg uppåt och jag tror de har bra chans i cupen mot Crewe. Oldham har troligen samma lag som slog Doncaster i veckan. formen är som jag sa i veckan bra och man är bättre än sin tabellplacering. I ligan slog man Crewe med 3-2 på hemmaplan efter tidigt 0-2 underläge.
Crewe saknar en hel del spelare, bl.a. saknas troligen deras två förstalsmittbackar, men det finsn en del sskador även i andra lagdelar. Crewe spelar ofta oavgjort på bortaplan och har bara en seger under säsongen på bortaplan och det var mot bottenlaget Port Vale.
Oldham står återigen i för högt odds. De kommer bli allt starkare och bättre framöver då deras skadelista nu nästan helt är tom. 2,10 och mer är ett par tiondelar för högt och måste spelas.


Hearts - Celtic 1 alt. 1X
Dessa har mötts 2 gånger redan denna säsong, båda matcherna i Glasgow med seger för celtic i ligan och Heartsseger i ligacupen. Dessa lag brukar vinna ungefär varannan match mot varandra (vilket iofs skulle betyda Celticseger). Hearts har vunnit 2 av de 2 senaste hemma mot Celtic och även 2 av 3 av bortamatcherna. Hearts vet alltså att cetic inte är oslagbara, likaså deras fans som är några av de mest ljudliga och aggresiva i SPL.
Hearts saknar två mittfältare men har ba ersättare på de platserna i form av litauiska landslagsmännen Mikoliunas och Cesnauskis.
Celtic har stora försvarsproblem. Man saknade tidigare flera spelare och idag saknas Naylor och kennedy, som båda skadades mot Shaktar Donetsk. Dessutom har Celtic en enormt viktig och tuff match på tisdag så man måste ta poäng nere på San Siro för vidare avancemang i CL.
Detta gör att hearts blir ett bra spel till för höga odds. 4,50 finns på hemmasger och det är DAGENS BÄSTA SPEL. Även 1,95 på 1X är mycket bra.



I övrigt tror jag en hel del på Blackburn och Reading i PL. I FA-cupen var jag även inne på skrällsegrar för Oxford, Exeter och Kidderminster. De kan alla vara värda en miniinsats för någonstans skräller det alltid och dessa möter lag med skadebekymmer.

1 kommentar:

Anonym sa...

Du bettar bra visst. Men tycker du bettar lite väl mot topplag. Alltså det dummaste man kan göra är att betta MOT lag som har världsklass. Även fast oddsen är bra kan man inte bara gå efter dom. Man måste gå efter trolighet. Nu vann Arsenal även fast dom fick rött kort. Och visst kan Villa ta ledningen, men Arsenal släpper inte matchen.

Jag tycker du går alldeles för mycket efter oddsen. Självklart ska man ju göra det men om du förstår hur jag menar. Om Liverpool spelar mot brommapojkarna så kommer jag inte betta på bromma även ifall dom skulle ha 250 i odds.

Att betta MOT lag som Barca,Milan,Pool,Utd,Arsenal vinner man INTE i längden på.

(Någon måste väl få klaga?)