15 december 2007

Lördagens bästa spel

Idag har jag 4 spel som jag rekommenderar. Nu börjar vi närma oss den mest intensiva delen av engelska ligorna och det gäller att hålla sig till formlagen om man vill vinna pengar.


Bury - Hereford 2
Hereford överraskar i League 2 och ligger just nu 4. Man har 10 raka utan förlust och bara 1 förlust på de senaste 15, mot serieledande MK Dons. Under denna fina period har man bl.a. slagit Leeds på bortaplan i FA-cupen. Hereford har baar en bortaflust under hela säsongen. Idag får man tillbaka två av sina ordinarie mittfältare som varit skadade ett tag. I övrigt är det inga förändringar mot senast. hereford har en ung spelare som et pratas mycket om i England och som mycket väl kan spela i PL nästa år; 18-årige Theo Robinson som ärutlånad från Watford. Han är klubbens bäste målskytt och en framtidsman i England.
Bury inledde serien mycket svagt men har spelat upp sig, framförallt på hemmaplan. Förutom förlusten mot Wrexham senast så har man 5 raka ligamatcher utan förlust på hemmaplan. Hos de flesta bookies är man knapp favorit, vilket jag tycker är fel. Hereford är det bättre laget och IMO är de favoriter. Så när jag hittar 2,60 så känns detta som ett toppspel.


Hamilton - St Johnstone 1
Hamilton har tappat sin fina ledning i Skotska div 1 efter 3 förluster på de 4 senaste bortamatcherna samtidigt som Dundee har toppform. det är just mellan dessa två lag seriestriden står, 3:an i tabellen ligegr 12 poäng efter. Hemma har dock Hamilton fortsatt toppform, med 6 vinster på 7 matcher. Idag har man fullt manskap och komem rta ytterligare en hemmaseger.
St J ligger 4:a, 13 poäng efter ledarduon. Man spelar för mycket oavgjorda matcher, 9 av 15.
Idag saknas, som i de senaste matcherna, flera av lagets viktigaste spelare och då räcker man inte till mot Hamilton som har SPL-aspirationer. Trots att detta bör bli en klar hemmaseger får vi 2,00 eller mer på flera håll och det är DAGENS BÄSTA SPEL!!


East Stirlingshire - Elgin 1
East Stirlingshire ledde med 3-0 mot Albion senast men förlorade med 4-5. Man är ofta inbladad i målrika matcher och fick i bortamötet mot Elgin stryk med 0-6. Idag lär fösvaret skärpas till då bästa mittbacken är tillbaka efter skada.
Elgin förlorade senast hemma mot Arbroath och formen verkar vara på väg ner. Man fick lagets viktigaste spelare, lagkaptenen Dickson, utvisad senast och man har även skador på flera kuggar. Jag har spelat en hel del på Elgin under hösten men måste nu spela emot dem. Man kommer sakna de frånvarande spelarna rejält och 2,25 på hemmaseger känns riktigt bra idag.


Derby - Middlesboro 2
Boro var väldigt bra senast då man hemmaslog Arsenal och formen är på väg uppåt. Idag ändrar man troligen inte så mycket i laget, förutom att möjligen kommer målvakten Schwarzer tillbaka efetr skada.
Derby är för usla för PL och bevisar återigen att klassglappet mellan Championship och PL är för stort. Inga nya skador idag men det hjälper inte. Man har bara tagit 2 poäng på senaste 10 matcherna och under tiden gjort enbart 2 mål.
Boro i form är ett lag som kan slå de flesta, fråga bara Arsenal, och Derby blir då en mumsbit trots bortaplan. Det går att hitta 2,40 hos flera bookies och det är flera tiondelar för högt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Mårten du är grym! Fortsätt med dina underbara tips!