04 december 2007

Tisdagsboll

Jag verkar vara en av de få som inte tror att Milan lägger sig mot Celtic ikväll. Alla verkar tro på stor chans för 0-0 men Celtic får kämpa rejält. Milan kommer spela med ett bra lag och jag tror de vinner. Står dock över spel då Italienska lag tidigare svikit i liknande lägen.

Jag har 5 spelförslag idag och det blir bara korta kommentarer pga tidsbrist.


West Brom - Coventry 1 (1,50)
Coventry är på väg mot konkurs och har usel form. WBA saknar fortfarande en del spelare men har 8 raka utan förlust. Man bortaslog Coventry i ligan för mindre än en månad sedan med 4-0.


Oldham - Luton 1 (2,05)
Oldham har riktigt bra form och får tillbaka fler spelare idag som saknats pga skador. Nu har man en nästintill skadefri trupp och kommer klättra mer i tabellen.
Luton är kassa borta (0-2-6) och får enormt svårt idag.


Yeovil - Bournemouth 1 (1,85)
B´mouth har en lång skadelista och usel form. Förutom en knapp vinst i cupen mot ett "amatörlag" så ha rman 6 raka utan vinst. Yeovil är inget stjärnlag men ska slå ett svagt och skadedrabbat bortalag.


Leeds - Port Vale 1 (1,40)
Leeds är klasser bättre än port Vale. trots två raka förluster ska man vinna enkelt. PV har usel form och ligger sist i tabellen: Dessutom spelade man match bara för 2 dagar sedan, man fick 1-1 mot ett "amatörlag" i cupen.


Notts Co - Peterborough 2 (2,00)
Notts Co förlorade hemma i cupen mot ett "amatörlag" i helgen och formen är svag. Man väntas ändra en del i truppen idag men man räcker inte till mot ett formstarkt Posh. I helgen slog man ett amatörlag med 5-0 och i förra ligaomgången vann man hemma mot Brentford med 7-0. Ny storseger idag.

Inga kommentarer: