16 augusti 2007

Bra chans för Häcken

Dunfermline - Häcken X2
Häcken gå vidare

Häcken åker till Skottland för att möta Dunfermline idag. Dunfermline åkte ur SPL förra säsongen men har inlett div 1 riktigt dåligt. Man har 2 raka förluster och spelet stämmer inte alls. Man är med i UEFA-cupen då man nådde finlaen i skotska cupen ifjol, en final man förlorade mot Celtic. Dunfermline är inget lag som jag är särskilt imponerad av och jag tror de får en tuff säsong på alla sätt. Idag har man kanske ett stort avbräck iom att forwarden Mcmanus som byttes ut skadad i helgen.
Häcken saknar Risholt som är i Norge inför en trolig flytt till tromsö. I övrigt har man inga nya skador. Häcken har en chans i denna match och det är att spela aggresivt och försöka ta tag i matchen från början. Gör man det vinne rman. Dunfermline är svaga bakåt och utan Mcmanus är man klart försvagade framåt. Man har en del frågetecken i övrigt och att säsongen just börjat ska även det vara ett handikapp gentemot Häcken.
Om Häcken har rätt taktik och vill spela för vinst då får de minst oavgjort och därför spelar jag X2. Rak 2:a till odds runt 4,00 kan även de vara intressanta. Att Häcken går vidare känns bra då man får runt 2,30 på det. Förlorar man inte idag så ska det vara klart och mot ett lag som Dunfermline ska man kunna vända även ett ett-måls underläge på hemmaplan.

Inga kommentarer: