01 augusti 2007

Torsdagkväll på Meadowlands

Torsdag natt svensk tid (tidig fredag morgon) går två intressanta travlopp på Meadowlands.

Det första är Merrie Annabelle finalen för två åriga ston. Självklar vinnare är Snow white. Jag har sett hennes senaste starter och det är en kanonhäst. Det känns som man inte begärt allt av henne i något lopp hittills och i detta lopp blir de tytterligare en vnst. I försöket satt John Campbell helt still i sulkyn och det kändes som det var en joggingtur. Ändå krossade hon motståndet och vann med många längder.
Unibet erbjuder 1,30 på detta och det kan vara mer än hon ger på banan. I försöket gav hon 1,10. Unibet ger även 1,20 på att hon slår Jimmy Takters Pinery. Pinery har jag inte ens andrarankad i loppen.
Snow white känns som en undantagshäst och ska vinna detta med flera längder, allt är upp till John Campbell. Vill han vinna stort så gör de det.


I Peter Haughton memorial tror jag på skräll. Visst var både Surtees hanover och (framförallt) Blue york yankee bra i försöken men oddsen kommer bli för låga. Jag tror att Ocean drive kan skrälla från sitt innerspår och spelar till Unibets ina 15,00 samt till 3,15 på plats. Platsen är inte alls orimlig från detta läge.



Loppen går natten till fredag som sagt och kan ses live på meadowlands hemsida.

Inga kommentarer: