10 augusti 2007

Lördagens bästa spel

Premläromgångar ska man ligga lågt. Detta gäller framförallt i de högsta ligorna. Till helgen hittar jag inget spelvärt alls i PL och blickar mot de lägre ligorna. Premiärvecka där också så insatserna blir låga.
Skottarna staratde sina serier förra helgen och et spelades en omgång i CIS-cup i veckan så det är i Skottland dagens bästa spel finns.

(Oddsen är från WH. Det finns bättre odds på flera av dessa spel, men jag håller mig till en bookies odds för enkelhetens skull. Alla odds är spelbara och jag indikerar i texten om varje match ifall från vilket odds jag anser den spelbar)


Nottingham - Bournemouth 1-1,50
Oddset är lite i lägsta laget för en premiär men det känns som en säker hemmaseger. Spela dock inte til lägre odds. Nottingham är det överlägset bästa laget i serien och de ska vinna den överlägset och de inleder troligen med en enkel hemmaseger.
Bournemouth är inte ett bra lag och de saknar troligen flera spelare idag. laget är tunt öht och de inleder serien med säsongens svåraste bortamatch.
jag tror Nottingham vinner och gör det enkelt. Spela gärna handikapp alt. att Nottingham håller nollan om ni hittar bra odds.


Northampton - Swindon 1-2,10
Swindon har värvat friskt inför återkomsten till League 1 men IMO är det för många svaga värvningar. Till dagens match saknas det bästa nyförvärvet, kaptenen Aljofree, samt lagets viktigaste försvarare, Andy Nicholas. Med dessa båda borta i försvarslinje ser det enormt svagt ut bakåt för Swindon.
Northampton valde tuffa motståndare under försäsongengenom 3 stycken lag från Championship (Coventry, West Brom och Wolves). Mot de två sistnämnda var man chanslösa men erfarenheten av att möta så pass mycket bättre lag visade sig vara bra då man vann enkelt i sista träningsmatchen (mot Rushden från league 2). Nirthampton kan nog överraska positivt i år, de rankas allmänt som mittenlag (precis som Swindon) men de kan nog hamna lite högre än så. laget ser bättre ut än ifjol (då man slutade 14:e). Idag har man inga större skadebekymmer och ska vinna till bra odds (2,00 och uppåt).
Detta är Dagens Roligaste i England.


Jag står helt över spel i League 2 under premiärhelgen, men vill ni ha en vinnare så bör MKdons vinna (till lite för låga odds en premiär) mot Bury. Det räcker med att läsa min divisionsanalys för att förstå varför :)



Nu till Skottland där dagens bästa spel finns.

Dundee - Queen of South 1- 1,61
Dundee är mina favortier till att vinna div.1 i Skottland och man har inlett äsongen bra. man inledde med en stark seger borta mot Livingstone. Livingstone avslutade matchen med 9 man, men utvisningarna kom då Dunde ledde med 2-0. Sedan slog man seriekollegan Morton i CIS-cup på ett mycket övertygande sätt.
QoS tappde en 3-1 ledning hemma mot St Johnstone i premiären på matchens sista 3 miuter. Sedan fick man stryk i cupen mot div 3-laget East Fife. De senaste två säsongerna har QoS hamnat precis ovanför nedflyttningsstrecket, förra året klarade man sig med en poäng från att få kvala om sin plats i div 1. I år åker man ur. Man har idag flera spelare borta, framförallt har man flera avstängda trots att det är tidigt på säsongen. Bl.a. saknas 4 av de ordinarie försvararna och mittfältarna, bl.a. lagkaptenen, mittbacken Jim Thomson. QoS har bara 16 man tillgängliga och man får mycket tufft idag.
Dundee till 1,60 eller mer är DAGENS BÄSTA SPEL!

Inga kommentarer: