17 augusti 2007

Lördagens bästa spel

Jag har bara 2 spel att bjuda på till lördagen. Ett i Sverige och ett i England.


Sirius - Enköping X2
Sirius är för stora favoriter här. Förvisso brukar hemmalaget vinna mötena lagen emellan, men ett derby är ju alltid ett derby.
Sirius har usel form och som tippat var den fina starten av serien enbart tillfällig. Nu ligger man bara tre poäng före ESK efter 4 förlutser på de 5 senaste matcherna och bara 2 vinster på de 10 senaste, mot lagen som just nu ligger på nedflyttningsplats (Degerfors, Jönköping).
ESK har bättre form med bara två förluster på de senaste 8 matcherna. Man är enda lag som gjort mål uppe i Sundsvall och man slog senast Peking på hemmaplan. Flera spelare kommer tillbaka till denna match och ev. debuterar ett nyförvärv som det snackas mycket gott om, mittfältaren Jamal Mohammed.
Öppen match där det ska vara helt jämna odds. IMO har ESK bra chans till alla 3 poängen men väljer att spela X2 till odds över 1,75 som känns mycket bra.


Coventry - Hull 1
Coventry har inlett bra med borta seger mot Barnsley i premiären. barnsley kommer iofs att bli ett bottanlag men Coventry visade fina takter i 4-1 segern. Sedan vann man i ligacupen i veckan mot Notts co med 3-0. Hull förlorade ,ed 2-3 i premiären mot Plynouth men vann i veckan borta mot Crewe i ligacupen.
Båda lagen får tillbaka spelare och Coventry ser klart starkare ut än troliga bottenlaget Hull. Jag tycker oddsen på hemmaseger är ett par tiondelar för högt och spelar Coventry till 1,75 eller mer.

1 kommentar:

Anonym sa...

Enköpingsoddset satt ju fint. Tack!