24 augusti 2007

Helgens bästa

Jag har 3 spel i England och Skottland denna helg.


Arsenal - Manchester C 2
En liten chansning, det måste medges. Men det vore tjänstefel av en tipster att inte tippa på Man C med tanke på oddsen. MC har full pott och har hållit nollan i alla 3 matcherna. Senast slog man lokalkonkurrenten United men var hårt pressade av ett ineffektivt Man U. Idag återkommer Bianchi i startelvan då Bojinov skadades senast.
Arsenal har inte imponerat i sina matcher än så länge. 2-1 mot Fulham efter en rejäl dos tur och 1-1 mot Blackburn senast gör att jag ännu inte oroas i mina tips att det blir en floppsäsong för Arsenal. Lehmann har gjort tabbar i flera matcher, bl.a. senast mot Blackburn och det kanske är en fördel på vissa sätt att han är borta pga skada men Almunia i målet känns inte riktigt tryggt heller.
Oddsen är så felsatta här så att det är löjligt. 6,00 och mer finns på City och det är alldeles för högt. Ett lag som har en så positiv trend som Man C kan mycket väl vinna här. Oddsen är värt ett spel iaf och X2 är inte heller ett dumt spel.


Preston - Colchester 1
Inga skadebekymemr i Preston, som inlett säsongen med en poäng på 2 matcher. Senast möttte man dock West brom och att Preston förlorade där var ingen överraskning.
Colchester har inlett med 2 st 2-2 matcher. Senast mot Barnsley fick båda lagen en spelare utvisad och Barnsleys båda mål gjordes på straff. Inget av målen gjordes dock på Colchesters ordinarie målvakt då han blev utvisad i läget som gav Barnsley första straffen och han saknas såklart idag. Anfallaren Platt är även han avstängd (match 2 i en 3-matcher avstängning) och viktige Kevin McLeod saknas pga skada.
Colchester har haft tur hittills för att hålla sig obesegrade men nu kommer första förlusten. Preston är klart starkare än Colchester och att de ger 1,90 gör att detta är ett måstespel. Normalt sett borde vi inte fått mer än 1,60.


Gretna - Motherwell 2 (handikapp -1)
2 spel i denna match, varav raka 2:an är HELGENS BÄSTA SPEL. Gretna spelar sina hemmamatcher på Fir Park, Motherwells hemmaarena!! Och hade detta varit en match med Motherwell som hemmalag hade vi inte fått mer än 1,60. Vad är det för skillnad idag då de har hemmaplan trots att de står som bortalag?!
Gretna tog sin första poäng senast genom 1-1 mot Hearts. Innan dess hade man klara förluster mot Hibs (B) och Falkirk (H). Man är för svag för SPL och kommer med stor sannolikhet att trilla ur. Idag har man samma skador som tidigare, skador som bidragit till den bleka starten på säsongen.
Motherwell har mittfältaren Mensing avstängd, men i övrigt inga större avbräck. Man inledde säsongen med segrar mot St mirren och inverness (seger på dtraff i 90:e min) innan man förlorade hemma mot Kilmarnock (förlust i 90:e min). Man är klart bättre än Gretna och kommer vinna borta på sin hemmaplan.
jag tror man kan vinna med ett par mål och 3,20 och högre lockar på handikappspelet -1. Men 2:an till 1,80 eller mer är som sagt HELGENS BÄSTA SPEL!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Expekt ger 1,90 på Motherwell. Lägger en slant.

/Ronny

Anonym sa...

Jag la 150kr på hcp spel motherwell :) till 3.05

Anonym sa...

Spelade både enkel tvåa och med handikapp, med handikapp fick jag 3,55 på expekt.

Ronny

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.