03 november 2009

Champions League

3 spel ikväll och jag går en del på feeling då jag spelar till höga odds.

A. Madrid - Chelsea 1
Chelsea har förvisso 5 raka i Spanien utan förlust men har haft lite svårt att imponera i sitt bortaspel i CL. Man har flera spelare borta och även om Drogbas avstängning är över så undrar jag om man spelar med honom. ´Man är nästintill klara för nästa omgång av CL och har viktiga match mot Man U i helgen så visst kan spelare vilas. Även om Madrid spelat svagt i liga och CL hittills så var man riktigt bra trots förlust i helgen. Ny manager verkar ha gett lite gnista tillbaka och jag tror man satsar stenhårt på vinst här. Odds runt 4,20 är för höga iMO.

Man U - CSKA Moskva 2
Samma sak gäller för Man U som för Chelsea; Man är i princip vidare, har många spelare borta pga skador eller annat, Ferdinand, Vidic, Rooney, Giggs mfl kommer inte spela t.ex. Och man möter Chelsea i helgen och en förlust där kan göra att man redan tappar PL. CSKA är dock ett svagt bortalag i CL och har även de viktiga spelare borta men jag tycker deras chanser överstiger oddsen och spelar en minislant på odds över 10,00. Även X2 kan vara intressant

Milan - Real Madrid 1
Här är det ofattbart att vissa bookies har RM som favoriter. Milan vann borta och har spelat bättre och bättre i Serie A. RM har förvisso hållt nollan i två raka i ligan men det har varit mot riktigt svagt motstånd. Man har annars varit svajiga bakåt och haft tur att de inte förlorat fler matcher än de gjort. Utan Ronaldo är de även rejält försvagade offensivt. Det har dessutom varit lite tjafsigt i truppen och man har alltid svårt mot Italienska lag.
I Milan återkommer Nesta troligen och jag tror man vinner utan större bekymmer. 2,60 och mer är riktigt bra.

3 kommentarer:

Dr.Lundberg sa...

Tror Madrid - Chelsea mycket väl kan sluta med ett kryss. Öppen historia.

Manchester united därimot, hemma med Fletcher och Scholes på mitten. Där blir det seger. Även om man saknar en del spelare så vinner man enkelt.
Valencia och Nani på varsin kant och troligtvis Berbatov och Owen på topp. Spelar nog heldre -1 på united om man jagar odds.

Milan - Real, Milan är nöjda att man vann borta och kommer nog vara noga i defensiven här. Luktar kryss.

Åke sa...

så sjukt att moskva tappar en 3-1 ledning:(

Dr.Lundberg sa...

Tycker det är sjukt att dom får lov att göra 3 mål. Trodde jag verkligen inte!