07 november 2009

Lördagsspel

Jag har spel från England, Skottland och Spanien idag.

Blackburn - Portsmouth - under 1,5 mål (3,50)
Manchester C - Burnley 1(-1) - 1,90

Hearts - Hibs 2
Derby. Hibs ligger 2:a i tabellen (en match mer spelad än rangers som ligger 2:a) och man spelar riktigt bra. Formen är i topp och man har inga större skadebekymmer. Hearts är sämre och har flera spelare på skadelistan. Hibs borde vara klara favoriter så 2,70 är mycket bra.

Barcelona - Mallorca X2
Här Barca för stora favoriter IMO. man är inte i bästa form och har haft lite problem att göra mål. Dessutom ryktas det om att man eventuellt ställer över en del spelare ikväll. Om så är fallet är för tidigt att säga men kolla gärna laguppställningarna innan ni spelar. En del spelare har matchats hårt och verkar vara lite ur form. Nu blir det landslagsuppehåll men efter det har man flera viktiga matcher, bla. i CL mot Inter och i ligan mot Real Madrid.
Även om man inte ställer över folk så tycker jag oddsen på X2 är lockande. mallorca har inga större bekymmer och kan man bara omvandla hemmaformen till bra bortaspel så förlorar man med max 1 mål. Så +2 handikapp kan vara kul men X2 till 5,00 lockar mig mer.

Getafe - Deportivo 1
båda lagen är klart bättre hemma än borta. Deportivos stora problem är målskyttet och även om Getafe saknar ett par spelare så bör det bli vinst till 2,10.

A. Madrid - Real Madrid 1
Som jag tidigare skrivit så spelar Atletico allt bättre. reals form däremot är lite diffus. Enl. Atleticos manager är detta årets viktigaste match så här långt och jag tror man kan slå Real som saknar petade Guti och som spelar klart sämre utan Ronaldo som fortfarande är skadad. Tror även det blir målrikt så överspel kan vara intressant. 3,60 på Atletico lockar.


Hittar ett par bra spel i FA-cupen. Hinner inte skriva ut analyserna.

Carlisle - Morecambe 1-1,60
Luton - Rochdale 1-2,90
Oxford - Yeovil 1-2,50

1 kommentar:

Anonym sa...

Barca kör över Mallorca idag!
4-1