24 november 2009

CL-tisdag

Idag är det CL igen och jag har 3 spel. Dessutom har jag ett spel i England.


Fiorentina - Lyon 1
Vinst för Viola ger avancemang. Lyon redan klara och även om de säger sig spela för vinst och gruppseger så vet vi av erfarenhet att det sällan blir så. Lyon saknar dessutom en del spelare som Anderson. Viola kommer gå för seger och slår ut Liverpool. 2,10 känns riktigt bra.

Rubin Kazan - D. Kiev 1
Tidig match. Rubin blev nyss mästare igen i Ryssland och kan satsa allt på CL:s två sista omgångar. Om det behövs. Vinst här och Barcaförlust gör att Rubin redan är vidare. Rubin har inga skador eller avstängningar. Kiev däremot saknar en del spelare, bl.a. är Almeida avstängd och spelare som El Kaddouri och Alijev borta. Rubin har spelat oavgjort i båda hemmamatcherna i gruppen men mot ett svagare Kiev vinner man. 1,95 helt OK.

Barcelona - Inter 2
Liten chansning. Som sagt så åker Barca ut vid Rubinvinst och förlust här och Mourino vill gärna se till att det händer. Han säger att han inte vet om man spelar för vinst eller oavgjort, det får utvecklas under matchen men skulle man tappa poäng och Rubin vinna (som ju ändå en del av detta spel beror på) så måste Inter slå Rubin hemma. Så enda skillnaden oavgjort eller förlust innebär är att man vid oavgjort avancerar om Barca förlorar sista matchen mot Kiev. Skulle Kiev slå Rubin ändras förstås alla de förutsättningarna. Men jag tror Inter kan vinna oavsett utgången av första matchen.
Barca har lite problem just nu och både Messi och Zlatan är osäkra till spel. Touré saknas pga svininfluensan. Snijder kan saknas i Inter, i övrigt inga större bekymmer med Italienarna.
5,00 är för högt då jag tror att Inter går för vinst och med tanke på att Barca kan missa sina 2 största stjärnor.


Exeter - Millwall 1
Exeter har bra form. 4 raka utan förlust i ligan och senast vann man efter 2 mål på övertid och det stärker självförtroendet. Millwall har en hel del skador och formen verkar på väg ner. Senast förlorade man mot bottenlaget Wycombe. Exeter är svårslagna hemma och 2,75 och mer lockar.

Inga kommentarer: