06 juni 2007

Onsdagstips fortsättning

Jag har även 1 häst och 3 hundspel från England att tipsa om idag.

Hästtipset först:

Nottingham 3.10 Farefield Lodge
Bra som 2:a senast. Ned i distans en liten bit idag vilket troligen är en fördel. I lopp av denna typ (icke handikapp för 3-åringar och äldre) så vinenr favoriterna oftare än de förlorar på Nottingham och jag tror utan att tveka att det blir så även idag. 2,00 just nu är mycket spelbart och detta är dagens bästa spel då det gäller hundar och hästar.



Hundarna:

Hove 4.27 4- Canadian Kitty
Har gjort mycket bra ifrån sig i tre starter i denna klass (A5). Hon sprang i A3 i december innan hon kom in i löpperioden och är nu verkligen på väg upp i klasserna igen. Vinner idag till dryga 3 i odds.


Coventry 8.00 2- Rhincrew Simba
En riktigt bra hund som Charlie Lister tro mycket på framöver. Gillar Coventry och har kanonläge för spets och slut. Bör ge lite dryga 2 i odds och är klart spelbar.


Romford 8.35 5- Gimmegimmegimme
Ingår i Gr3 som avd 1. Tyvärr är den nog inte spelbar där eftersom väggtidningen spikar. Vi får bättre utdelnig på den i England. Bästa hunden i fältet. Kan inte spetsa men bör vara i ledningen med ett knappt varv till mål. Haft en hel del otur på slutet men idag bör det bli vinst till ca 3 i odds.

Inga kommentarer: