27 juni 2007

Phoenix Paddys karriär är över

Innan den ens hann börja ordentligt är Phoenix Paddys tävlingskarriär över.

Så enormt tråkigt. han bröt bakhasen (hock) och karriären är över. Han har tydligen opererats på Irland redan och man kommer med största sannolikhet att inte behöva avliva honom men karriären är enligt det senaste helt slut. tråkigt på en sådan bra hund.
Min stora engelska favorithund, Droopys shearer, slutade ju på samma sätt, med en bruten has. Han slog ju banrekord överallt och hade varit en storstjärna i många år om han inte skadat sig.
Usch... tråkigt när det blir så här.

På lördag blir det troligen en strykning i ena derbysemifinalen då Farloe Premier är skadad. jag vet inte om något är 100% bestämt än men de kontakter jag har i Charlie Listers kennel säger att det troligen blir så.
De flesta bookies har stängt spelet på det loppet så det är nog en strykning på gång tyvärr.

Dilemmas flight som lyckades så bra igår från spår 6 har haft enorm otur i semilottningen. Spår 3, som widehund, med 3 widehundar utanför och en widehund innanför. men tränare Nick Savva har ju Westmead lord i andra semin som storfavorit och utan Farloe Premier i det loppet så bör det bli enkel vinst och final (men... enkla vinster är inte så enkla som vi såg igårdagens kvartsfinaler)

Inga kommentarer: