02 februari 2008

Lördagens bästa spel!

Bara 2 spel idag. Skottland står jag över helt. Ett par matcher har ställts in och då det finns risk för fler inställda så fanns ingen anledning att reka för mycket där uppe)


Reading - Bolton 1
Reading får tillbaka anfallarna Kitson och Long men saknar ett par långtidsskadade. Man har inte vunnit sen innan jul men efter att ha spelat bra både mot Man U och Chelsea i de två senaste matcherna så möter man nu mycket svagare motstånd.
Bolton har vunnit en match under den period som reading varit segerlösa (turvinst motsvaga Derby) så det är två lag ur orm som möts. Sedan Bolton sålde Anelka har det inte hänt ett dugg framåt i matcherna och frågan är om inlånade Southamptonanfallaren Rasiak kan ändra på det. Bolton har hyrt in ett plan för att få med El Hadji Diouf till matchen då Senegal åkt ur Afrikanska mästerskapen men han spelar troligen inte från start.
Reading är bättre än Bolton och med tanke på hur svårt Bolton har haft det sedan Anelkas flytt så vinner Reading bara de lyckas hitta nätet igen. 2,10 lockar och får sig ett spel.


Bournemouth - Nottingham 2
B´mouth har tre spelare som inte har tränat under veckan och är mycket tveksamma till start, en mittfältare och två försvarare. Alla 3 är ordinarie och blir kännbara avbräck om de inte kan spela. B´mouth var totalt utspelade borta mot Huddersfield senast och hade tur som bara fick 0-1. I de två matcherna innan den vann de men det var mot de enda två lag som ligger efter dem i tabellen, Luton och P.Vale. Nu möter man seriens bästa lag och då blir det rejält mycket tuffare.
Nottingham ligger bara trea, vilket är lite av en besvikelse då de hade stora planer på enkel uppflyttning. Men när serien är slut så är jag helt säker på att de finns med bland topp 2. Man har inte haft den rätta turen i de senaste matcherna och har nu 3 raka utan vinst. Idag saknas mittfältaren McGugan och lagets bästa målskytt Agogo som är med i Afrikanska mästerskapen men man ska vinna enkelt ändå. 2,10 finns och det är bra då det är klasskillnad mellan lagen. Mycket talar för att det kommer skilja 2 divisioner mellan lagen nästa säsong.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har precis hittat hit och jag kommer definitivt fortsätta följa dina tips. =)

Anonym sa...

Den satt ju som en smäck ;)