12 februari 2008

Tisdagsmatcher i England

Söndagen gick riktigt bra. Chelsea fick bara 0-0 men Egypten vann och Wakefield vann sin match så där satt handikappet utan problem :)
Rugbyn har verkligen gått bra så här långt och fler spel kommer. Idag är det spel i de lägre engelska ligorna och jag har hittat 2 spel.


QPR - Burnley 1
QPR har gått enormt bra sedan man fick in pengar i laget. Man ligger nu mitt i tabellen, bara 6 poäng från kval till PL. Med tanke på säsongsstarten så är det mycket bra. Man slog senast S´oton på bortaplan och man har inga nya skador idag.
Burnley är väldigt ojämna. Man har ryckt upp sig och har bara en förlust på senaste 5. Men i helgens match hemma mot Colchester (1-1) så var man återigen dåliga. Flera spelare saknas idag och man får svårt mot ett QPR som klättrar vidare mot kval.
2,00 och mer känns riktigt bra.


Bristol R - Oldham 2
Oldham har toppform med bara en ligaförlust under året (7 matcher) och man var värda minst 1 poäng i förlustmatchen borta mot ligaledande Swansea. Precis som QPR så startade Oldham uselt, trots att de var tippade som topplag, och de klättrar även de snabbt upp mot den plats där de till sist kommer hamna (kvalplats). Man har spelat väldigt bra borta (6-5-4) och hade det inte varit för att målvakten Crossley är tveksam så hade detta varit veckans bästa spel.
Bristol R har 3 vinster på de 4 senaste hemmamatcherna i ligan. Innan dess hade de baar en seger på de 9 första hemmamatcherna. Idag får man tillbaka målvakten Phillips efter skada och saknar inga nya spelare. Det som gör att jag går emot dem är Bristol Rovers nästa match. I helgen spelar man hemma mot Southampton i cupen och det är stort för Bristol R. Vis av erfarenhet vet jag att inför stora matcher spelar lag från de lägre divisionerna ofta försiktigt och det har inte Bristol R råd med. tankarna komemr finnas på helgmatchen och jag tvekar inte att spela Oldham till de fina odds som erbjuds.
3,00 och mer är riktigt, riktigt bra!

1 kommentar:

Anonym sa...

Gick ju inte så bra det här. Konstig math för QPR dock......