16 februari 2008

Lördagens bästa spel

Tur att Unibet var så generösa igår. St Helens vann med 8, så handikappspelet på Wakefield satt precis. Wakefield blev bestulna på ett försök i början av andra halvlek (det dömdes felaktigt bort) och det avgjorde till St H:s fördel.
Wigan kom inte upp i normal standard och vann bara med 12 poäng efter en svag första halvlek.

Idag har jag ett till rugbyspel och 2 fotbollsspel.

Catalans - Hull KR 1
Catalans är det enda icke-brittiska laget i Super league och det är alltid svårt för de engelska lagen att vinna i Frankrike. Det är en liten tät arena som alltid är fullt av fanatiska fans. Dessutom är det lite väderskillnader mellan England och Frankrike denna tid på året som också spelar in.
Catalans får tillbaka ett par viktiga spelare och känns riktigt starka idag. Hull KR saknar i sin tur ett par ordonarie och lär få åka hem utan poäng.
Idag spelar jag på William Hill som erbjuder 1,80 på hemmasegern. Handikappspelet tycker jag man ska stå över.



Bristol R - Southampton 1
BR har kanonform med bara en förlust på senaste 14, hemma är man obesegrade sedan 3 november och har 6-4-0 på dessa matcher. Idag har man i stort sett samma startelva som i vinstmatchen i veckan mot Oldham, förutom att mittfältaren Pulis inte får spela då han redan spelat för Stoke i cupen.
S´oton har ingen vidare form. 1 poäng på de 4 senaste har lett till att S´oton nu liggre farligt nära nedflyttningsstrecket. Inte bra av ett lag som satsade på att nå PL. Man har bara 1 vinst på de 11 senaste i ligan och spelet funkar inte. Laget är utan fast manager och saknar idag två viktiga spelare i Anfallaren Safri (som är avstängd) och försvararen Davis som skadades i senaste matchen.
Jag tycker Bristol har toppchans att "skrälla" här. Med tanke på S´otons dåliga form så finns en risk att dessa spelar i samma division nästa säsong och det är idag ingen klasskillnad mellan lagen. 2,80 känns bra på Bristol.


Peterboro - Barnet 1
Posh har mycket fin form med 4-1-0 på de senaste 5 i ligan. Idag saknar man avstängda försvaaren Gnakpa och mittfältaren Williams. Williams är egentligen bara avbytare och komme rinte saknas. Han kom in i 90:e minuten mot Chesterfield i veckans match och orsakde en straff efter bara någon minut och blev utvisad (straffen rädades). Viktiga yttermittfältaren Whepdale återkomemr idag efter skada.
Barnet har samma lag som senast men har riktigt dålig form. 3 raka förluster i ligan gör att man halkar nedåt i ligan och idag komemr förlust 4 på raken. Man är klart sämre än Posh (som är ett lag som borde spela i en högre serie men som alltid är för ojämna).
Posh är klara favoriter men 1,60 känns ändå som ett bra spel på en stensäker hemmaseger.


Jag hade ett spel till men Elgins match har ställts in i Skottland pga frusen plan. Så det blir bara 2 tips idag. Jag ahr ett par spel till söndagen som kommer in senare ikväll alt. i morgon fm.

Inga kommentarer: