11 maj 2009

Inte min dag

Nej, söndagen var en otursdag.

Torino fick en straff emot sig i 86:e minuten och då missades topptipset. Även om Torino vunnit hade det blivit tusenlappar i vinst.
Espanyol tappade 2-0 trots en man mer och utdelningen var ju jättehög då de ledde.

Enda spelet som satt var Gills.

En klar besvikelse, men ändå en dag då jag kände mig nära på mycket.


Nya tag idag.


Stirling - Queens Park 1
Ställdes in i helgen pga vattenfylld plan. Det var inte bra för Queens park som hade en kvalmatch inplanerad på onsdag. Den har nu flyttats till torsdag och man får spela lördagens inställda match idag. Redan i lördags aviserades att man skulle vila spelare. Idag har man en dag mindre till kvalmatchen och lär inte spela med bättre lag. Även om Stirling också luftar ett par ungdomar och bänkspelare så är deras lag starkare än det orutinerade lag som QP troligen kommer med. 1,55 finns och är bra på Stirling. Även handikappspel -1 kan testas.

Newcastle - Boro 2
Sista derbyt i PL på ett bra tag mellan dessa lag, tror jag. Kanske spelar de derby i Championship nästa år?! Jag tror att dagens förlorare åker ur.
Newcastles form är usel. 1 vinst i år på 17 matcher i liga och cup är bedrövligt. I de senaste 3 har man inte gjort mål ens. Inte ens "gamlingar" som Owen och Viduka kan rädda dem (kanske just för att de är föredettingar?). Idag saknas dessutom Barton medan Smith och Enrique är mycket tveksamma.
Boro har även de usel form och har inte gjort mål på 3 raka (liksom Newcastle) men man har mött Arsenal och Man U i dessa matcher bl.a. Så jag har ändå förhoppningar om att Boro kan spela bra och göra mål mot klart sämre motstånd. Båda lagen vill vinna och jag anser att Boro egentligen är det bättre laget och spelar dem till 4,00 vilket är vansinningt högt i detta viktiga derby.

Sheffield U - Preston 1
1-1 i första matchen och där försvann Prestons chanser. Hemma missar inte SU detta. Eventuellt kan inte någon av anfallarna i startelvan senast, Henderson och Ward, spela pga skador men ersättarna är bra; Beattie är t.o.m. lagets bästa målskytt, så ev. skador på topp är inget stort bekymmer. Preston har troligen samma lag som senast.
SU är bättre och Preston tog sig till kval på bra hemmaspel medan de är klart sämre borta. 1,90 är bra på SU.

BP - Helsingborg 2
BP har lekt klart nu. Jag tror det kommer gå lite utför nu då man har bättre resultat än spel.
HIF saknar Landgren och Lantz men känns verkligen som ett topplag i år och här vinner man enkelt till 2,20.

Inga kommentarer: