31 maj 2009

Söndagsspel

Gårdagens hundar gick sådär.
Det började bra med vinster för Robbie Rocks och Bandicoot Tipoki. Sedan gick det sämre och bara Dagens bästa Platinumlancelot satt. Men då Säkra och Bästa satt hoppas jag ni fick lite pengar iaf.

I Derbyfinalen hade jag extrem otur. Spår 1 har ALDRIG vunnit en derbyfinal på Wimbledon (Wimbledon har kört derbyt sedan mitten av 80-talet). Men nu förlorade 1:an på mållinjen till en 26-oddsare som kom från ingenstans. 26 ggr pengarna är det högsta odds en derbyvinnare haft och 1:an var värd ett bättre öde. Kanske är det så att spår 1 aldrig kommer vinna en final?!


I rugbyn gick det kanonbra.
Wakefield vann med 50-6 :) Så spelet satt med räge :)

På topptipset är vi med. Gbg och Chelsea var favoriter som höll och jag borde kanske singlat men i halvtid hade båda X och då såg det kul ut.


Idag ser topptipset löjligt enkelt ut och jag kommer spela ett litet system som jag rekommenderar större insats på istället. Har svårt att se vissa lag förlora med tanke på vad som gäller för dem.


1. Fiorentina - Roma 34-33-33
Enda matchen i Serie A där båda lagen har något att spela för. Om Juventus vinner sin match (vilket jag tror) så gäller denna match kampen om 3:e-platsen och att slippa kvala till CL. Milan vann förra mötet med 1-0 vilket innebär att Viola, som ligger 3 poäng efter, måste vinna med minst 2 mål för att gå om eftersom Milan har bättre målskillnad (vid samma poäng gäller inbördes möten i Italien). Milan fixar minst 3:e platsen om de tar poäng och kommer 2:a om de tar mer poäng än Juventus. Bäddat för en öppen match alltså och jag gör det enkelt och helgarderar.

2. Bologna - Catania 71-20-9
Vinst ger Bologna nytt kontrakt. Man klarar sig så länge man inte tar färre poäng än Torino idag. Matchen är borttagen hos en del bookies då det redan förra veckan pratades om förutsättningarna samt att Catania inte bryr sig om denna match (det är ju Italien och inte PL vi pratar om). Säker 1:a utan tvekan. Även om Torino ligger under stort mot Roma så lär denna bli hemmaseger iom att Bologna kommer trycka in ett par baljor tidigt.

3. Juventus - Lazio 69-21-10
Juventus kommer 2:a så länge som Milan inte tar fler poäng. Skulle Viola vinna och Juve förlora så kommer de ändå 2:a trots att 3 lag har samma poäng pga bättre inbördes statistik. Men hur ska Juve förlora detta? Man vill vinna för att säkra andraplatsen och möter ett Lazio som aviserat att man har många skador och även tänker spela med reservspelare i denna för dem betydelselösa match. Säker 1:a

4. Roma - Torino 57-24-19
Roma har inget att spela för medan Torino måste ta fler poäng än Bologna för att undvika nedflyttning. Logiskt borde väl då Torino vara ett bra spel. Men med tanke på att 7 man är avstängda, bl.a. till följd av dumt bråk i samband med hemmaförlusten mot Genoa senast, samt att (om jag får rätt) Bologna lär döda sin match tidigt så tror jag att Torinoi förlorar stort. Förutom de 7 avstängda är 5 i truppen hos Torino långtidsskadade vilket innebär att ungsomsspelare troligen är med. Roma verkar inte spela med b-lag trots att Europaspel väntar och Totti lär stänka in ett par idag. Säker 1:a

5. Osasuna - Real Madrid 38-28-34
Real har avslutat säsongen svagt. Efter storförlusten mot Barca då ligatiteln definitivt försvann har man 3 raka förluster till och de har kommit efter att Realspelarna visat noll intresse för fotboll. Osasuna slog ett omotiverat Barca senast och fick genom det chans att hänga kvar. Det är tätt i botten där 5 lag riskerar nedflyttning. Man har samma lag som senast medan Real kommer låta alla stjärnor stanna hemma. Vinst är det enda som gäller för Osasuna om de inte ska ha enorm tur med andra lags spel. Säker 1:a

6. Betis - Valladolid 52-30-18
Vinst för endera laget garanterar en plats i ligan nästa år. Förlorar lag under dem i tabellen är matchens utgång utan värde. Valladolid har usel form och borde ha säkrat kontraktet för länge sedan. men man har bara tagit 3 poäng på de 10 senaste matcherna. Jag tror att förlorarna här åker ur serie A (kryss leder troligen till att Betis åker) med tanke på att lagen under alla möter omotiverade lag. Jag tror inte Valladolid vänder på trenden och vinner men samtidigt så är inte Betis nöjda med kryss om resultaten går som jag tror i de andra matcherna. Om det är oavgjort nära slutet kanske Betis måste ösa på med ett massivt tryck och det kan leda till kontringar som ger Valladolid segern. helgardera.

7. Santander - Getafe 29-31-40
Santander har klarat sig kvar pga bra spel på slutet och har idag inget att spela för. Getafe klarar sig kvar vid vinst eller om Osasuna alt. Gijon förlorar eller att Betis inte tar fler poäng än dem. Santander saknar 2 av sina viktigaste anfallare idag då Zigic och Tchite saknas. Det innebär att anfallet är riktigt tunt. Även Getafe saknar spelare men har mer motivation. Getafe borde vinna men då andra resultat kan avgöra utgången, samt att Santander inte kommer lägga sig på hemmaplan så väljer jag att helgardera.

8. Gijon - Recreativo 76-15-9
Gijon klarar sig vid vinst och vinner gör de. Recreativo har åkt ur och 7 man är def. borta pga skador och avstängningar och ytterligare 3 man är extremt osäkra till spel. Gijon attackerar starkt som vanligt och vinner med ett par mål och fixar kontrakt på egen hand. Säker 1:a


Systemet 27 rader (spela gärna mer per rad)

1X2
1
1
1
1
1X2
1X2
1

Låg utdelning att vänta men lär iaf ger mer än 27:- om det sitter.



Spel i övrigt.
Bologna - Catania 1(-1)
Juventus - Lazio 1(-1)
Roma - Torino 1(-1)
Gijon - Recreativo 1(-1)

Inga kommentarer: