19 juli 2009

Söndagsrugby

Penitent vann igår :) SP lägre än det pris (3,00) som fanns tidigare under dagn och et blev plus i kassan trots att andra hästen brände.


Idag har jag två Rugbytips från Superleague


Bradford - Wigan 2
Fel favorit här IMO. Oddsen är ganska jämna så inga handikappspel finns. Men 2,00 på Wigan är klart spelbart, IMO skulle de vara favoriter. Bradfords form är inte bra. 4 raka förluster och bara 3 hemmavinster under säsongen (10 matcher). Borta förlorade man mot Wigan med 44-10. Wigan har kommit igång ordentligt. 3 raka vinster på mycket bra sätt och 5 vinster på de 6 senaste. Wigan är klart bättre för dagen och har förmånen att kunna spela med samma lag som senast. 2,00 måste spelas.

Catalans - Harlequins 2 (+14)
Egentligen kanske inget talar för Harlequins här. De har 4 raka förluster medan Catalans går bra på hemmaplan (bara 2 förluster). Och visst ska Catalans vinna men jag tror på en jämn match med många poäng. Faktum är att jag har lite feeling för att Harlequins skräller men troligast är en hemmavinst på 6-8 poäng. Båda lagen har en hel del skador, värst drabbat känns Catalans och det gör att handikappspelet känns spelbart. Det finns andra handikapplines hos vissa bookies. Den försiktige kan ex. spela +18 poäng.

8 kommentarer:

bahama sa...

Sportingbet sitter med +2 1,9
på Wigan är det ett bättre spel??

Anonym sa...

Jag lirar på Wigan. Hoppas vi vinner!

Anonym sa...

Vi hugger Wigan.

bahama sa...

Wigan leder 0-6 i halvtid.

Om det är bra har jag dock ingen aning om :)

bahama sa...

Wigan vann med 14-16.
Hårt där på slutet.
Tack för tipset.

Anonym sa...

Tack för tipset..

Henrik sa...

Tack Mårten! Wigan satt som en smäck.

Anonym sa...

Tack för Wigan!