29 juli 2009

Vi inleder med hästar

Jag kommer med topptips och spel till kvällens fotboll under eftermiddagen men jag inleder med hästar. 2 från Irland som en spelbekanting som har kanonkoll på irländska hästarna har gett mig och 4 egna från England.

Irland:

Galway 3.45 - Miss Chaparral
Denna "vinner bara" enl. min bekant. 3,00 just nu är enl. honom ett av veckans bästa spel.

Galway 4.25 4.25 - Royal Country star
Galway har fina lopp denna vecka och detta är det finaste. Banan missgynnar i stort sett alla favoriter. RCS har högst vikt men bör klara banan bättre än de andra tippade i loppet. 15,00 just nu gör att detta är ett mycket bra Eachway (V/P) spel. 4,50 blir platsoddset till det vinnaroddset om den kommer på plats 1-4.


England:

Goodwood 2.10 - Tyrells Wood
Upp i vikt men i bra form. Mycket fin i de 2 senaste och har stor chans att hamna topp 3. 9,00 i vinnarodds just nu ger 3,00 i plats odds om den hamnar topp 3. Det låter riktigt bra.

Goodwood 3.25 - Paco Boy
Jättefin vid vinst i storlopp på Ascot för en månad sedan. Har lite mer rutin än de värsta konkurrenterna. 4,50 är helt OK.

Goodwood 4.00 - Highland Glen
Stallet låter enormt positiva om HG chanser idag och förutsättningarna känns riktigt bra. Sjunker i odds. Har gått från 9 till 7 på morgonen och lär sjunka ännu mer.

Redcar 4.30 - Lucayan Dancer
En gammal favorit. Vann detta lopp ifjol och älskar banan och distansen. Vunnit sina 3 senaste starter här över liknande distans. Blir troligen inte favorit och 4,00 är IMO dagens bästa hästspel.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej... Kollar in på din sida första gången. Många bra tips! Ser fram emot dagens topptips.

Anonym sa...

Tror du att Celtic och FCK är bra singelspel idag?