17 april 2010

Fler lördagsspel

3 hästar till och 3 skotska matcher tippas.


Bangor 2.05 - Abbevillian
Bra i comeback nästsenast och ska vara favorit här. Är inte det och 3,50 är IMO alldeles för högt. Bra spel!

Ayr 2.15 - French Opera
Har gått ut lite i odds under dagen men 2,50, som den nu står i, är ett mer rätt pris än morgonens var. Formen bra och FO är bästa hästen. Loppet lite längre men jag tror den klarar det.

Newbury 2.35 - Mull of Killough
Fel favorit, vilket marknaden börjar upptäcka iom att favoriten gått från under 7 till 8 i odds under dagen. MoK är andra favorit till 9,00. 24 hästar i loppet, därför så höga favoritodds. Mycket bra efter uppehåll senast och ett givet eachway-spel.




Livingston - Berwick 1-1,60
Livi är i princip seriesegrare men med poäng här är det definitivt klart. Och poäng tar de, Berwick saknar flera spelare och trots att Livi inte slagit berwick på 3 försök i år så tror jag på lätt hemmaseger. Lagen möttes i Berwick i tisdags och då blev det 1-1. Nu säkrar man ligasegern och vinner enkelt. Även handikappspel kan rekommenderas.

Aberdeen - Falkirk 2-3,50
Aberdeen har en hel del skadebekymmer och spelade inte bra senast. Man ligger 6 poäng före Falkirk och med seger så bör man ha säkrat spel i SPL nästa säsong. Men jag är inne på att Falkirk, som desperat kommer jaga vinst, kan skrälla. Man har 2 raka segrar och det har lett till att man är ikapp St Mirren i botten på poäng. Ovanför dem ligger Kilmarnock 1 poäng före. Jag tror som sagt på att Falkirk med form och vilja vinner detta.

Hamilton - Kilmarnock 1-2,00
Hamilton är bra just nu och man har bara 1 förlust på de 8 senaste och det var borta mot Rangers. Kilmarnock å andra sidan går inte bra och är mina "favoriter" till nedflyttning i år. Man förlorade nyligen hemma mot Hamilton och saknar idag flera viktiga spelare. 2,00 är för högt på ett Hamilton som säkrar SPL-spel med vinst.

Inga kommentarer: