23 april 2010

Svensk fotboll

Jag ska försöka hålla koll på de lokala lagen i årets fotbollsserier och har lite småspel till helgen.

Div 4 Uppland har premiär men det finns 2 spel som måste testas. Har bara hittat odds hos Nordicbet och baserar spelen på deras odds. Om fler bookies har odds så kan ni hitta bättre såklart. Även lite lägre odds kan ju vara intressanta då det IMo är överodds på båda dessa spel.

Håbo - Nordia 1
Håbo satsar känns det som medan Nordia även i år får undvika nedflyttning. Håbo spelade bra i Upplandscupen mot Upsala IF nyligen och hemma på konstgräset kan man bli svårslagna. 2,70 för högt och jag tycker det är fel favorit här. Men premiär som sagt så ligg lågt med insatserna.

Gamlis - Enköpings IS 2
EIS skulle nog ha spelat i Div 3 om inte Upplands fotbollsförbund strulat till det så de inte fick kvala. Kvalplatsen gick istället till 3:e placerade Fyris som tillsammans med EIS är seriefavoriter. EIS var så bra förra året dock att jag tror de vinner i år istället. Gamlis kommer från div 3 men var ritkigt usla där och jag tror inte de har med toppstriden att göra. 2,15 känns riktigt bra.


Div 2 Norra Svealand har spelat en omgång och fortfarande är lagen svårbedömda. Men jag tror att det finns en toppkvintett som är så pass mkt bättre än de andra att de vinner sina matcher denna helg. Odds kommer finnas hos flera bookies än de som har lagt ut än (ex. har betsafe och NB redan lagt ut oddsen)

Enköpings SK - Sundsvall 1
Sundsvall för svaga för topplagen. Förlorade senast mot GUSK, som tillsammans med Frej, är seriefavoriter IMO. ESK spelade helt OK mot Sollentuna och kan mycket väl hamna högt upp. Siggi Jonsson som tränare kan vara ett kap och 1,65 spelas.

GUSK - Köping 1
Ett av seriens allra bästa lag mot ett Köping som får svårt att hålla sig kvar. Köping slog Hudviksvall i premiären och deras hopp är att norrlandslagen är för svaga. Här är det klasskillnad IMo och 1,60 är riktigt bra som favoritodds.

Skiljebo - Frej 2
Det var Frejs år ifjol. Men så hamnade de i samma serie som Dalkurd och vi vet ju hur det gick. I år är Frej favortier och det med rätta. Man inledde med bara 1-1 mot Sandviken hemma (men Sandviken är en i den toppkvintett jag tror finns i serien). Nu möter man Skiljebo, som gick bra på slutet av fjolårssäsongen men som inledde året svagt med 0-2 borta mot Rotebro. Skiljebo ska inte överskattas och Frej borde minst stå i jämna odds. 2,65 känns mycket intressant.

Inga kommentarer: