30 april 2010

Lördagsspel

Inleder med Topptipset

1. Man C - Aston V 58-26-16
Kamp om fjärdeplatsen. Man C ligger 1 poäng efter men har en match mindre spelad. AV har bra form med raka segrar och jag tror inte man förlorar här. MC har vunnit en del på slutet men IMo är man sämre än AV. Dessutom saknas troligen BArry och Adebayor i hemmalaget medan AV har samma trupp i sjätte raka. Massivt värde IMO på X2 ich jag spelar enbart det.

2. Portsmouth - Wolves 37-32-31
Inget av lagen har något att spela för. Pompey har FA-cupen i sikte och får tillbaka än mer spelare idag. Wolves kan spela avslappnat och det känns som en öppen match. Jag nöjer mig med 1X då Pompey spelat bättre efter de nått cupfinalen och spelarna har dessutom mer att spela för då alla vill spela finalen.

3. Stoke - Everton 22-30-48
Everton har minimal chans att nå EL-plats och kommer ta den chans man har idag genom att spela ut Stoke. Stoke var svaga senast och även om man säkerligen är bättre idag så avgör motivation och klass. Stoke saknar dessutom ordinarie målvakten Sörensen. Säker 2:a.

4. Tottenham - Bolton 88-8-4
Spurs måste nog vinna om de vill till CL men till 88% är man för stora favoriter. King saknas troligen igen och då vet vi att Spurs är svagare. Bolton har inget att spela för men jag har skrällfeeling och helgarderar.

5. Degerfors - Ängelholm 29-31-40
ÄFF går bra och blir topplag medan Degerfors är nykomlingar. Trots detta är ÄFF för stora här. Degerfors är inte dpliga och jag tror inte de förlorar. 1X.

6. Hammarby - Norrköping 64-23-13
Bajen för stora. Matchen helgarderas.

7. Jönköping - Trollhättan 50-31-19
Jönköping är det bättre laget och kan ev. singlas. Lite för tidigt för säsongen dock för att se om vilken kapacitet de egentligen har så krysset halkar med på kupongen.

8. Ljungskile - Falkenberg 42-32-26
Ljungskile har haft en tung start men har mött flera av seriens bästa lag. Nu möter man svaga Falkenberg och borta är de aldrig bra. Säker 1:a

Systemet 144 rader
X2
1X
2
1X2
1X
1X2
1X
1


---------------------------------------------------------------------

Man C - Aston V 2-4,30

Aberdeen - Hamilton 2-3,60
Aberdeen hade otur senast som tappade 1-0 till 1-1 borta mot St Johnstone. Hamilton spelar bra och har bara 1 förlust på senaste 10, den kom mot Rangers. Jag tycker oddsen på Hamilton lockar och spelar.



5 snabba Rugbyspel. Alla matcher i Super League spelas på Murrayfield i helgen, så inga lag har hemmaplan. De gör liknande saker varje år och det är kul :)
På alla 7 matcher brukar det i snitt bli 55-60 poäng och jag tror på detsamma denna helg då det är cuphelg nästa vecka och en del lag vilar lite spelare inför det och mer orutinerade spelar här och där.
Totalt antal poäng i helgen över 353,5 - 2,10
Hull - Harlequins 2(+8)
Salford - Warrington 2(-20)

NRL:
Gold Coast - Penrith 1(-2)
Nth Queensland - Melbourne 1(+4)


Till sist 3 hästar från Newmarket
1.55 - Ithinkbest
Bästa hästen med bästa tränar-jockeyparet just nu. 5,50 bra.

2.25 - Jukebox Jury
Bäst form men svag i Dubai senast men det gör att vi får bättre odds. JJ vinner.

3.40 - Amour Propre
Vann loppet ifjol och har varit bra i de få lopp den springer. 4,00 riktigt bra!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tjenare!

Vilken sida spelar du rugby spelen på?

Mårten sa...

Hejsan,

Jag spelar de flesta hos William Hill. Spelar även hästar och hundar där i 90% av fallen

Henke sa...

Glöm inte att Shay Given saknas i City - stort avbräck! Tror också AV kan "skrälla".