28 januari 2011

Handbollstorsk

Ingen lycka med spelen igår. Idag har jag ett klart bättre spel som är värt en större peng.

Frankrike -Sverige  1(-4,5)
Frankrike kommer krossa Sverige. Europas bästa lag mot ett Sverige som inte är värda sin semifinalplats. Kan bara sluta på ett sätt och det är med fransk seger på ca 8 mål. -4,5 och det till odds över 2,00 är för bra och måste spelas!!

2 kommentarer:

Stoffe sa...

Håller med om denna. Sverige har inte en chans. Tänkte ta betalt på resultatspelet hos SS där vi svenskar spelar med hjärtat på Sverige...

Anonym sa...

Vill först bara säga att jag läser denna blogg varje dag! Kloka och spännande inlägg för oss sport och bet intresserade, keep up the good work!
Håller med om kvällens spel! Frankrike är urstarka bakåt, och framåt så är man inte beroende av 1 ell 2 spelare utan alla producerar mål. Frankrike har ingen i toppen av skytteligan i VM för alla delar på ansvaret.
Tycker åxå att Spanien är värt en liten peng ikväll mot Danmark om man ser till oddset (ca 2,50). Spanien har förmodligen världens bästa målvakt Sterbik, om man ser till formen under turneringen, han kan själv stoppa "hemmalaget" Danmark ikväll som som vanligt litar blindt på den hårdskjutande Mikkel Hansen...
/Zizou