06 augusti 2008

Europeiska skrällspel

Jag inleder onsdagen med 3 chansspel på hemmalag i Champions League-kvalet.
Jag går mest på feeling och oddsvärde på dessa.


Bate Barisov - Anderlecht 1
Bate vann 2-1 borta och är vidare även vid 0-1 förlust. Det gör att motivationen för hemmalaget kan ändras under matchen beroende på ställning. Det var länge sedan belgisk fotboll var det minsta bra, ändå överskattas den då lag som Anderlecht, Standard Liege mm är sådana namn som sitter i minnet hos folk. Anderlecht har inte spelat bra i träningsmatcher heller och saknar dessutom anfallaren Frutos idag. Man ska spela en offensiv fotboll och det kan skapa luckor bakåt, så spelet måste bli på Bate till över 4,00 idag.


MTK Budapest - Fenerbache 1
Turkarna vann med 2-0 hemma och var ganska så överlägsna. Man har blivit lite för stora favoriter i denna match. Spelar man på topp ska man slå det unga ungerska laget men frågan är om viljan finns där. Man behöver inte gå för fullt för att fixa detta och jag tycker att ungrarnas chans är större än oddset indikerar 6,00 och mer är fullt spelbart som chansspel.


Tbilisi - Panathinaikos 1
Grekerna vann med 3-0 hemma och hade tur som inte släppte in ett par mål i slutet då Tbilisi skapade flera vassa chanser. Nu är man i princip vidare och behöver inte gå för fullt. Tempot kommre vara i stort sett icke-existerande och grekerna kommer bara låta tiden gå. Detta även om Tbilisi skulle göra ett mål. Tbilisi känns helt klart intressanta till 6,00 eller mer.


3 hemmaskrällar som sagt till fina odds. jag återkommer under dagen med ett par tips till.

Inga kommentarer: