14 augusti 2008

Torsdagstips

UEFA-cupkval och tennis på menyn hittills.


Hafnarfjodur - Aston Villa 2 (-1)
Manchester C - Midtjylland 1 (-1)
Båda Engelska lagen möter lag som leder sin hemmaserie. Men vilken klasskillnad det är. Villa åker till Island med målet att vinna stort för att slippa oroa sig för returen. jag tror det blir minst 3-0 till Vill aoch spelar galdeligen handikappet -1 till 1,70. Har ni bookies med -2 så testa ett spel på det.
Midtjylland må leda danska ligan men att möta Odense hemma eller Manchester C borta är inte ritkigt samma sak. Båda engelska lagen har ligapremiär i helgen och vill snabbt och enkelt klara av denna runda i UEFA-cupen för att slippa stress inför returen. City bli sämre än ifjol men danska lag ska man slå med några mål på hemmaplan iaf. handikappet ger 1,90 och mer. Det är bra!


Elfsborg - St Pats 1 (-1)
Klasskillnad här med. Blivande svenska mästarna mot ett topplag från Irland ska sluta med 3-0 seger eller liknande. Glöm cupförlusten mot Kalmar, här håller Elfsborg nollan igen och vinner enkelt till odds runt 2,00.


Queen of South - Nordsjaelland 1
En chansning. QoS har inlett sin serie svagt. Likaså har Nordsjaelland som ligegr sista i danska ligan efter 4 matcher. Det är riktigt dåligt väder i Skottland och även om matchen spelas på annan arena än QoS hemmaarena så blir hemmafavören stark. Detta är den stösta matchen i karriären för många i QoS och de lär spela tills sista minuten. Finsn en risk för fult spel och kort i denna match. Jag ger Qos en liten chanspeng och hoppas på det bästa. Oddsen tilltalar mig iaf då de ger över 3,30 hos de flesta.


Tennis:
Eftersom OS-tennisen förstörs av vädret så tittar jag på ATP-turneringen i Washington.

Kunitsyn - Fognini 1-1,70
Ingen viddare form på dessa men Kunitsyn är klart bättre på HC och bör vinna.

Troicki - Reynolds 2-2,10
Troicki går långt i challengeturneringar på grus, men i övrigt är det en svag spelare. Reynolds är även han en som mest spelat challengeturneringar men han gick bra i Indianapolis nyligen. Åkte förvisso ut i andra rundan mot blivande semifinalisten Querrey men spelade bra och vann ett set. Han gick dessutom till semi i dubbeln. Jag tycker det är fel favorit och måste därför spela på Reynolds.

Inga kommentarer: