26 augusti 2008

Tisdagstips

En hel del tips idag. Ligacupfotboll och US Open är det som gäller.

Leeds - Crystal P 1
leeds är favoriter i League 1 och har inlett säsongen med 4 poäng på 3 matcher. Inga större bekymmer i truppen till denna match.
CP har inlett svagt. 0-2-1 i serien och 0 mål gjorda. Framåt är man usla och idag saknas anfallaren Scowcroft och kaptenen Derry.
Leeds har ett lag som säkert skulle klara sig hyfsat i Championship och är inte sämre än CP just nu på något sätt. 2,40 är lätt att hitta och ett klart överodds.


Swansea - Hull 1
Båda är nykomlingar i sina respektive serier och båda har inlett bra. Swansea var bra borta mot Plymouth i helgen och kommer till match utan större skadebekymmer.
Hull har överraskande 4 poäng på de inledande 2 matcherna i PL. Men i slutändan kommer de åka ur. Truppen är inte mycket bättre än ett championshiplag och et skiljer inte mycket mellan dessa två lag. Hull kommer dessutom vila spelare så ligan är den enda prioriteten i inledningen och 2,60 och mer på hemmalaget är bra.


Burnley - Oldham 2
Burnley har inlett säsongen uselt och har 1 poäng och 1-7 i målskillnad i ligan. Idag kommer troligen stora förändringar i laget att göras.
Oldham har däremot inlett säsongen lysande. 3 raka vinster (bl.a. borta mot Leeds) och 10 gjorda mål. Nästa år kan det mycket möjligt vara så att dessa lag bytt plats i seriesystemet. oddsen på oldham är alldeles för höga då det skiljer väldigt lite mellan lagen och 4,00 är ett kanonodds och DAGENS BÄSTA SPEL.


Återkommer med fler spel under eftermiddagen

2 kommentarer:

Unknown sa...

Körde alla tre matcher, singlar allihop. Medelinsats. SvS, så lite sämre odds.

Let's go oldham! :D

Anonym sa...

tack för Leeds!