27 mars 2009

2 av 3 satt

2 av 3 tennisdrag satt :)

Baghdatis vann enkelt och Reynolds vände sin match och vann 2-1

Idag har jag 2 nya tennisspel samt 2 rugbyspel.

Blake - Benneteau 2 - 3,15
1-0 i inbördes till benneteau, som vann ett möte i Indian Wells 2007. Blake ska egentligen vinna men är för stor favorit. Han har inte alltid övertygat på sistone och Benneteau var bra mot Serra i Första omgången. Kul chansidé. Blake har dessutom haft en del problem med en liten vristskada som kan hämma honom idag också.

Nieminen - Schuettler 2-2,40
Nieminen har 5-3 i inbördes men två vinster (de två senaste) var på grus. Schuettler skadade sig i Chennai i inledningen av året och fram till vecka 7 spelade han bara sporadiskt och inte bra. Men i Challengeturneringen i Sunridse förra veckan gav han Robin Söderling en riktigt tuff match som Robin vann med stor möda (6-7, 7-5, 6-7 varav sista tiebreaket slutade 7-5). Nieminen är en svagare spelare än Robin och efter ATP-turneringen i Sydnaey veckan före Australian Open så har Nieminen inte spelat bra. I Australien Open gav han upp inledningsmatchen pga skada och kanske hämmar den honom fortfarande? Nästintill en 50-50 match IMo och 2,40 på Schuettler är alldeles för högt.



Wakefield - St Helens 1 (+8)
Wakefield hade en lagkamrat som dog under match förra veckan och var den andra Wakefieldspelaren som dött det senaste halvåret. Dagens match blir en hyllning till den döde som begravs nästa vecka. Wakefields coach säger att resultatet inte är vikitigt idag då det finns viktigare saker än det att tänka på idag. Men spelarna har sagt att de vill göra en toppmatch för att hedra sin döde lagkamrat. Det kommer inte bli lätt för StH:s spelare att göra en bra match. Det kommer vara enormt många känslor bland publik och spelare och att komma dit och både spela toppbra och dessutom vinna stort. Wakefield är ett lag som normalt är ungefär lika starka som StH och man förlorar inte med 8 poäng idag. Jag är även inne på att Wakefield vinner matchen öht och 3,00 på det kan vara värt ett spel.



New Zealand - Brisbane 2 (+4)
Två lag som vunnit båda de inledande matcherna och tippas som topplag även då säsongen är slut. Jag håller Brisbane som det starkare laget och jag tycker de borde vara favoriter eller åtminstone stå i jämna odds. +4 är därför helt spelbart.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag spelar på Blake idag. Vi får se vem som får rätt ;-)

Lulle sa...

Kul att man lyckades rygga just den som inte gick in. Attans..