25 mars 2009

Snopet

Jag gjorde det största fel man kan göra som spelare... jag räknade in en vinst ingår innan matchen var klar. Kollade på en livescoresida och såg att Cheltenham ledde med 1-0 och en titt på klockan visade att matchen borde vara slut vilken sekund som helst. Men samtidigt som matchen indikerades som slut så stod det 1-1 eftersom Oldham kvitterade i sista minuten. Snopet och irriterande. Var så nära en bra vinst.

Idag har jag hittat tre tennisspel från Miami. Ont om bra fotbollsobjekt då det landskampas i helgen.

Gulbis - Baghdatis 2
3-0 i inbördes till Baghdatis varav 2 varit på HC och de båda var enkla segrar. Den senaste var i Delray Beach för en månad sedan och Baghdatis vann 7-5, 6-2. Det var länge sedan Gulbis gick långt i en turnering. baghdatis går bättre för tillfället och är den bättre spelaren på det mesta. 1,60 känns riktigt bra och detta är Dagens bästa tennisspel.

Calleri - Rochus 2
2-0 till Rochus i inbördes varav en på HC. Calleri är verkligen ingen HC-spelare och har nått alla framgångar på grus. Rochus är förvisso bättre på grus också men till skillnad från Calleri har han laddat upp på HC. Calleris senaste turneringar har varit på grus och han har inte visat form på länge. Han har 3 vinster på de 13 senaste turneringarna. Rochus gick till semifinal i Delray Beach för en månad sedan och möter nu enklare motstånd än i turneringarna efter. Bra vinstchans till fina 1,75.

Chela - Reynolds 2
En liten chansning. Dessa har aldrig mötts. Chela drog sig ur Indian Wells för ett par veckor sedan pga skada och har inte spelat sedan dess. Han har därmed inte spelat på HC sedan just Miami ifjol då han åkte ur direkt. De senaste åren har han satsat nästan 100% på grus, kanske har det med åldern att göra? Som 30-åring börjar han kanske tappa snabbhet?
reynolds spelar nästan bara HC. Ifjol slog han Safin i första rundan här i Miami och jag tror han vinner i första omgången i år också. Chela har varit eller är skadad och jag anser att det är fel favorit. Över 2,00 på Reynolds är spelbart.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för tipsen. Har återupptäckt tennisen och man kan hitta bra odds speciellt tidigt i turneringarna. Grymt givande och kul att trada tennis också då oddsen kan ändras brutalt på bara en boll hit eller dit.

Anonym sa...

HV71 Vinner i dag. Bara ett tips. Mvh TÄRNINGEN.

Anonym sa...

Snyggt tippat av tärningen. Nu jobbar vi in Rochus för mina sista slantar på spelkontot ;)