01 mars 2009

Topptips söndag

Nära igår... Boro vann, Coventry vann, Arsenal tappade poäng, Southampton var en bra spik... men Burnley förlorade :( Så topptipset sprack.

Nya tag idag.

Topptipset:

1. Man U - Spurs 68-23-9
Ligacupfinal. Allt kan hända i en final och 9% på spurs är för lite. Jag helgarderar utan större tvekan.

2. Aston V - Stoke 78-17-5
AV vilade folk då de åkte ur UEFA-cupen. Med tanke på Liverpools förlust igår så har AV nu en chans på andraplatsen i ligan och de kommer göra allt för att ta den. Ingastörre bekymemer i hemmalaget. Stoke saknar Etherington och Delap och har Fuller tveksam. Även med dessa skulle Stoke få problem. Det troliga nu är en stor hemmaseger och AV spikas.

3. Cagliari - Torino 60-29-11
Torino har nu 6 raka utan förlust. Man har kryssat borta mot Lazio och Inter bl.a. Cagliari har även de bra form och en UEFA-cupplats är inte helt borta. Torino har haft svårt här med 1 vinst på 9 möten. Dock har man kryssat 4 ggr och kan göra så igen. 1X

4. Inter - Roma 53-32-15
Inga större bekymmer i Inter som fotfarande är obesegrade hemma. Roma saknar ett par viktiga spelare och kommer att få svårt här. Man har dock lyckats väldigt bra borta mot Inter i liagn de senaste åren med 2 vinster och 1 oavgjord de senaste 3 säsongerna och bara 1 förlust de senaste 6. Jag tror inte att man räcker till vinst men att helgardera är inte fel. Jag spelar 1X.

5. Sampdoria - Milan 22-34-44
Båda lagen åkte ur UEFA-cupen i veckan. Sampdoria har annars spelat upp sig i ligan på sistone medan Milans spel har vacklat. Milan har bara vunnit 4 av 12 bortamatcher i år och har blivit lite för stor favorit här. Inga större skadebekymmer i hemmalaget medan Milan haft flera nyckelspelare skadade på sistone (Kaka mfl.). Helgardera.

6. At Madrid - Barcelona 19-31-50
Barcas form är på väg ner. Man har bara tagit 1 poäng i de två senaste ligamatcherna och Real Madrid närmar sig i tabellen. Man har redan slagit At. Madrid 3 ggr i år, bl.a. 6-1 hemma.
Madrid klarade 2-2 mot Porto i CL men i ligan går det inte bra. Bara 1 vinst under 2009 och man dalar i tabellen. Jag skulle vilja helgardera även denna match då Atletico gått bra hemma mot Barcelona de senaste säsongerna men får nöja mig med X2.

7. Numancia - Deportivo 30-33-37
Öppen match. Numancia ligger sist och har 6 raka förluster. Deportivo förlorade även hemma mot aalborg i UEFA-cupen och det är stort frågetecken kring deras form. Borta har man varit svaga och man har haft en hel del skador. Numancia är dock ett lag man ska klara av. På en sklurig kupong chansar jag med säker 2:a.

8. Betis - Villareal 35-34-31
Villareal fick bara 1-1 i CL mot Panathinaikos i veckan men kommer till denna match med fullt lag inställda på 3 poäng. Betis överraskade mot Barcelona nyligen men Real Madrid tog ner dem ordentligt på jorden senast genom 6-1 seger. Villareals form är inte den allra bästa och innan förlusten senast hade Betis spelat bra ett tag. Det gör att X2 blir mitt spel.


Systemet (144 rader)

1X2
1
1X
1X
1X2
X2
2
X2

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ger inte 7/8 någon utdelning??

Anonym sa...

Var är det du tippar? Ladbrokes?